Bijzettafel - Plato - Grey collectie
<
>

bijzettafel

Plato
 

Bijzettafel SUNS Plato

Elegant en vriendelijk ogend bijzettafeltje dat perfect combineert met de diverse tuinmeubelen uit de SUNS Grey collectie.

Elegant en vriendelijk ogend bijzettafeltje dat perfect combineert met de diverse tuinmeubelen uit de SUNS Grey collectie.

  • Kleurvast touw
  • Durable Stone tafelblad
  • Weerbestendig teak
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
09.14.22
Toon verkooppunten
Bijzettafel SUNS Plato

Elegante ronde bijzettafel SUNS Plato laat zich gemakkelijk combineren met de diverse tuinmeubelen uit de SUNS Grey collectie en SUNS Plato lijn. Het frame is van duurzaam teakhout dat is bespannen met een hoogwaardig polypropyleen touw. Het tafelblad is ingelegd met Durable Stone, wat een hoogwaardig slijt- en krasvast oppervlak heeft.

Alle materialen zijn weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. 

Opstelling / Maten
Warranty Warranty 5 year
prod_combinatie

Afmetingen:
Lengte x breedte: Ø40 cm
Hoogte: 40 cm

Het frame is gemaakt van robuust en weerbestendig teak. Deze houtsoort verkleurt over de jaren tot een fraai warm grijs, dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout. Het tafelblad is van Durable Stone, een zeer harde, kras- en slijtvast materiaal met een natuurlijke look.

Het touwwerk is van polypropyleen. Dit is een zeer sterke touwsoort die weerbestendig, kleurvast en gemakkelijk schoon te maken is. Dankzij de hoge kwaliteit materialen kan de SUNS Plato bijzettafel het hele jaar buiten staan. 

Touw

  • Light grey

Tafeltops

  • Durable stone

  • Natural Teak

Verwante producten