Kim Kötter

klaar voor de zomer

SUNS richtte haar tuin en terras in met onder andere Loungeset Portofino, een dining-set en diverse outdoor lifestyle producten zoals buitenvazen en -verlichting. De komende periode zal Kim verslag doen van haar outdoor lifestyle. Volg haar op Instagram @kimkotter. Laat je inspireren door haar tuin en vind hieronder de producten, prijzen en dealers!


Loungeset
Suns Portofino

€ 6.999,-

Met zijn all-teak-base en aluminium rugleuningen is dit de ultieme low-lounger. SUNS Portofino is een modulaire loungeset: creëer zelf je ideale opstelling.

Dealers:

zie pagina Loungeset Portofino


Poef vierkant
Suns Arezzo

€ 199,-

Lekkere poef voor buiten en/of binnen. Gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een milieuverantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Dealers:

zie pagina Poef vierkant Arezzo


Buitenlamp
Suns Mrs. Solar Kate

€ 349,-

Mrs. Solar: een fraaie serie buitenlampen op zonne-energie. Met de draadloze buitenlamp SUNS Kate heb jij altijd licht waar je het nodig hebt. Kleuren: Matt White of Matt Royal Grey met Teak.

Dealers:

zie pagina Buitenlamp Mrs. Solar Kate


Lampenstandaard
Suns Jill

€ 399,-

Fraaie en praktische standaard voor hanglampen. SUNS Jill combineert met diverse buitenlampen uit de SUNS collectie. Kleuren: Matt White of Matt Royal Grey met Teak.

Dealers:

zie pagina Lampstandaard SUNS Jill


Vloerkleden rond
Suns Veneto

€ 199,-

Eco-vriendelijk vloerkleed voor buiten en/of binnen. Een verantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Dealers:

zie pagina Vloerkleed Veneto


Vaas
Suns Vasi

S € 179,- | M € 279,- | L € 379,-

Elegante en stijlvolle ‘dented’-design vaas die een leven lang meegaat. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Dealers:

zie pagina Bloemenvaas Vasi


Tuintafel
Suns Ovada

Tuintafel € 1.999,- | Tuinbank € 999,-

De stoere en stijlvolle SUNS Ovada Tuintafel en bijpassende tafelbank zijn onderhoudsvriendelijk en een blikvanger in iedere tuin.

Dealers:

zie pagina Tuintafel Ovada


Tuinstoel
Suns Nappa

€ 399,-

Charmante en uiterst comfortabele dining tuinstoel in lijn met lounge- en sofasets SUNS Nappa. Hoge kwaliteit materialen zorgt voor een lange levensduur.

Dealers:

zie pagina Tuinstoel Nappa


Buitenlamp
Suns Mr. Solar Jack

S € 69,99 | L € 129,99 ,-

Met de series Mr. & Mrs. Solar, biedt SUNS een handige collectie buitenlampen op zonne-energie. Ontwerp jouw draadloze lichtplan voor je tuin of terras.

Dealers:

zie pagina Buitemlamp Mr. Solar JackAlle producten op deze pagina zijn bij alle SUNS Dealers te bestellen.