Lampstandaard

Ivy

 

SUNS Ivy – Buitenlampen – Collectie Mrs. Solar – Matt white Zoom

SUNS Ivy – Buitenlampen – Collectie Mrs. Solar – Matt white

Lampstandaard SUNS Ivy

Schrijf de eerste review over dit product

Standaard voor hanglampen. SUNS Ivy biedt een elegante oplossing om je buitenlamp op te hangen. Combineert met diverse buitenlampen van SUNS.

  •  
    Teak
  •  
    Weerbestendig
  •  
    Hoogwaardig roestvast staal
Deze lampstandaard bekijken?
 

Toon verkooppunten
Lampstandaard SUNS Ivy

Beschrijving

SUNS Ivy is een handige standaard voor je buitenlamp. Aan deze standaard kun je diverse buitenlampen uit de collectie van SUNS ophangen voor extra lichtcomfort bij bijvoorbeeld tuintafel, leeshoek of tuinpad.

De standaard is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en elegant gecombineerd met een teak voet. Dankzij de compacte afmetingen is SUNS Ivy een standaard die zich gemakkelijk in vele situaties laat plaatsen. Er is ook een lampstandaard (SUNS Jill) beschikbaar met een grotere overspanning voor bijvoorbeeld over een tuintafel.

De lampstandaarden van SUNS sluiten qua materiaal en kleurstelling uitstekend aan bij de collectie buitenlampen van SUNS.

Opstelling / maten

Standaard SUNS Ivy heeft de volgende afmetingen.

Lengte x breedte: 50 cm x 43 cm
Hoogte: 180 cm

Materialen / kleuren

De standaard heeft een verzwaarde voet van teak-hout en een frame van gecoat roestvast staal. Dankzij gebruik van deze hoogwaardige materialen is de standaard weerbestendig en kan het hele jaar buiten blijven staan.