Lisette Lubbers

Een gezellig en knus dakterras

De mooiste en de meest bijzondere momenten beleef je met je gezin. Top familiefotografe Lisette Lubbers weet deze momenten als geen ander vast te leggen. Ook voor Lisette is het gezin haar alles. In huis heeft ze verschillende plekjes waar zij samenkomen. Het dakterras, met weids uitzicht, was nog een plek die een aanpak verdiende. Samen met SUNS heeft Lisette haar dakterras knus ingericht. Nu is het de hotspot voor het gezin. Volg Lisette op instagram: Lisette Lubbers. Of bekijk haar website: www.lisettelubbers.com


Daybed
Suns Portofino

€ 3.999,-

Royaal daybed waar het hele gezin op past. Dankzij het extra brede formaat heb je heel veel ruimte. Heerlijk relaxen op je dakterras.

Dealers:

zie pagina Loungeset Portofino

Vaas
Suns Vasi

S € 179,- | M € 279,- | L € 379,-

Stijlvolle en elegante ‘dented’-design vaas. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Dealers:

zie pagina Bloemenvaas Vasi

Parasol
Suns Palmoli

€ 999,-

Parasol SUNS Palmoli is een luxe keuze. Weerbestendig en mét UV-bescherming. De parasol is gemaakt van een hoogwaardig aluminium frame en premium buitenstof Sunbrella®. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dealers:

zie pagina Parasol Palmoli


Loungestoel
Suns Moni

€ 229

Loungestoel SUNS Moni is een comfortabele loungestoel die in diverse kleuren verkrijgbaar is.

Dealers:

zie pagina Loungestoel Moni

Poef vierkant
Suns Arezzo

€ 199,-

Lekkere poef voor buiten en/of binnen. Gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een milieuverantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Dealers:

zie pagina Poef vierkant Arezzo

Vloerkleden rond ø 300 cm
Suns Veneto

€ 449,-

Eco-vriendelijk vloerkleed voor buiten en/of binnen. Een verantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Dealers:

zie pagina Vloerkleed Veneto

Buitenlamp
Suns Mr. Solar Tom

S € 69,99 | L € 129,99 ,-

Handige en fraaie buitenlamp op zonne-energie. Met de collectie buitenlampen van SUNS ontwerp je een compleet draadloos lichtplan voor buiten.

Dealers:

zie pagina Buitenlamp Mr. Solar TomAlle producten op deze pagina zijn bij alle SUNS Dealers te bestellen.