Lisette Lubbers 

EEN GEZELLIG EN KNUS DAKTERRAS

De mooiste en de meest bijzondere momenten beleef je met je gezin. Topfotografe Lisette Lubbers weet deze familiemomenten als geen ander vast te leggen. En ook voor Lisette is haar gezin alles. In huis heeft ze verschillende plekjes waar zij samenkomen. Het dakterras, met weids uitzicht, was nog een plek die een aanpak verdiende. Samen met SUNS richtte Lisette haar dakterras in. Nu is het dé hotspot voor het gezin.

SUNS-LisetteLubbers-04
SUNS-LisetteLubbers-03

It's all about the good life.

Portofino

DAYBED

€ 6.599.-

Een betere basis voor een dakterras kun je je niet wensen. Het Portofino Daybed brengt ultieme ontspanning. Dankzij het extra brede formaat heb je heel veel ruimte.

SUNS-Green-Portofino-Daybed-00-RGB-z
Umbrella_SUNS_palmoli_green_02_1500

Palmoli

PARASOL 

€ 1.748,-

Een dakterras vraagt om een zeer solide parasol. Onze Palmoli is een luxe keuze. De parasol is gemaakt van een hoogwaardig aluminium frame en premium buitenstof Sunbrella®. Weerbestendig en mét UV-bescherming. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prijs inclusief frame.

Veneto

BUITENKLEED

€ 549.-

Ja dat kan tegenwoordig: een vloerkleed voor buiten. SUNS Veneto voelt heerlijk zacht aan je voeten en is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Carpet_SUNS-Veneto-R300-natural_1500_1
SUNS-LisetteLubbers-04_1
Vase_SUNS_Vasi-3x-Matt-white2_1500

Vasi

BUITENVAAS

S | €229,- | M €349,- | L €449,-

Met de stevige buitenvaas SUNS Vasi kleed je je buitenruimte aan. Het subtiele dented-design zorgt voor een fraai detail. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Moni

LOUNGESTOEL

€299,-

Wij snappen de keuze van Lisette! Met het Jaren ’50-geïnspireerde ontwerp loungestoel Moni een charmante verschijning. En dankzij het hoogwaardige touwwerk zit het ook nog eens heerlijk.

Suns-Grey-Moni-Relaxchair
Pouf_SUNS-Arezzo-square-natural_2500

Arezzo

POEF

€249,-

Met deze lekkere poef voor buiten en/of binnen creëer je een extra zitplek of heerlijk voetensteun. De poef is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, een milieuverantwoorde sfeermaker, verkrijgbaar in 6 kleuren.

Tom

SOLAR LAMP

S €139,- | L €239,-

Geen gehannes meer met licht. Tom zet je precies neer waar je hem nodig hebt. SUNS biedt een hele collectie van deze handige buitenlampen op zonne-energie.

SUNS_MrSolar_Tom_-MattWhite_SenM-def
SUNS-Banners2

Lisette Lubbers

FAMILIE FOTOGRAAF

Volg Lisette op instagram: LisetteLubbers.