Loungeset SUNS Corfu

De ronde schuine poten en kuipvormige arm- en rugleuning van touw maken Loungeset SUNS Corfu een speelse eyecatcher in iedere tuin. De set is verkrijgbaar in vier of in vijf delen met bijpassende loungetafel.

  Beschikbaarheid: Op voorraad
  SKU
  09.01.36
  Toon verkooppunten
  Loungeset SUNS Corfu

  Loungeset SUNS Corfu is met zijn ronde hoeken, schuine houten poten en hoge arm- en rugleuning van touw een eigentijdse en sfeervolle tuinset. Het tafelblad is van UV-bestendig Durable Stone. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is Loungeset SUNS Corfu onderhoudsvriendelijk en kan het hele jaar door buiten blijven staan. SUNS Corfu is eveneens verkrijgbaar als sofaset met losse banken en stoelen.

  Opstelling / Maten
  prod_combinatie

  De standaard opstelling van Loungeset SUNS Corfu is 4-delig: L-deel links, L-deel rechts, een hoekbank en een loungetafel. Deze set is uit te breiden naar een 5-delige loungeset door het toevoegen van een middenelement. De bijpassende loungetafel is verkrijgbaar in twee maten.

  Standaard opstelling 4-delig:
  Lengte x breedte: 205 x 205 cm
  Hoogte: 84 cm
  Zithoogte: 45 cm

  Opstelling 5-delig:
  Lengte x breedte: 265 x 205 cm
  Hoogte: 84 cm
  Zithoogte: 45 cm

  L-deel:
  Lengte x breedte: 130 x 75 cm
  Hoogte: 84 cm
  Zithoogte: 45 cm

  Middenelement:
  Lengte x breedte: 60 x 75 cm
  Hoogte: 84 cm
  Zithoogte: 45 cm

  Hoekdeel:
  Lengte x breedte: 75 x 75 cm
  Hoogte: 84 cm
  Zithoogte: 45 cm

  Loungetafel:
  Lengte x breedte: 80 x 80 cm / 140 x 80 cm
  Hoogte: 31 cm

  Loungeset SUNS Corfu beschikt over een frame van duurzaam hardhout. Het frame van de arm- en rugleuning is bespannen met touw in een bijpassende kleurtoon. SUNS maakt gebruik van polypropyleen touw, dat is weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Het tafelblad is van Durable Stone. Deze harde kunststof is UV-bestendig en heeft een lange levensduur. De kussens zijn waterafstotend, hebben een aangenaam zitcomfort en kunnen prima tegen een zomerse regenbui.

  Touw

  • Shades of grey

  Tafeltops

  • Durable stone