Loungeset

Novas

 

SUNS Novas - Loungeset - SUNS Red Collectie - 4-delig Zoom

SUNS Novas > Loungeset > SUNS Red Collectie > 4>delig

Loungeset SUNS Novas

Schrijf de eerste review over dit product

De verfijnde en moderne SUNS Novas Loungeset staat prachtig in iedere tuin. Hoge kwaliteit materialen zoals aluminium, Fast Dry Foam en SensoTex maken deze loungeset luxe, comfortabel en weerbestendig.

 •  
  Roestvrij aluminium
 •  
  SensoTex: licht en sterk
 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Weerbestendig
Deze loungeset uitproberen?
 

Toon verkooppunten
Loungeset SUNS Novas

Beschrijving

De SUNS Novas Loungeset is door het gebruik van hoge kwaliteit materialen en aansprekend design een stijlvolle en moderne loungehoek. Dankzij het aluminium frame, omkleed met Fast Dry Foam en afgewerkt met SensoTex kan deze tuinset het hele jaar buiten staan. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort. De bijpassende loungetafel maakt de tuinset compleet.

Opstelling / maten

Opstelling
De standaard opstelling van de SUNS Novas Loungeset is 4-delig: L-deel links, L-deel rechts, een hoekbank en stijlvolle loungetafel. Deze set is uit te breiden met middenstuk(ken) en loungestoel. De hoekbank is te vervangen door een Big Corner voor extra zitplek.

Standaard opstelling 4-delig:
Lengte x breedte: 250 cm x 250 cm
Hoogte: 67 cm
Zithoogte: 43 cm

L-deel:
Lengte x breedte: 88 cm x 162 cm
Hoogte: 67 cm
Zithoogte: 43 cm

Middenstuk:
Lengte x breedte: 88 cm x 75 cm
Hoogte: 67 cm
Zithoogte: 43 cm

Loungestoel:
Lengte x breedte: 88 cm x 90 cm
Hoogte: 67 cm
Zithoogte: 43 cm

Big Corner:
Lengte x breedte: 114 cm x 114 cm
Hoogte: 67 cm
Zithoogte: 43 cm

Loungetafel:
Lengte x breedte: 72 cm x 72 cm of 140 cm x 70 cm
Hoogte: 30 cm

Materialen / kleuren

Materiaal 
Het weerbestendige aluminium frame is verkrijgbaar in de kleuren mat wit, mat royal grijs of mat grafiet. Het frame is bekleed met een Fast Dry Foam. De open celstructuur van dit sneldrogende schuim zorgt ervoor dat water er gemakkelijk doorheen loopt. De SensoTex afwerking voelt aan als stof, maar heeft de weerbestendigheid van kunststof en is licht, sterk en goed te onderhouden. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort en kunnen prima tegen een regenbuitje. Het tafelblad is voorzien van gehard glas en gecoat in dezelfde kleur als het aluminium frame.