Loungeset

Vales

 

SUNS Vales - Loungeset - SUNS Red Collectie Zoom

SUNS Vales > Loungeset > SUNS Red Collectie

Loungeset SUNS Vales

Schrijf de eerste review over dit product

De smaakvolle en moderne SUNS Vales Loungeset is de ideale tuinset voor iedere tuin. Hoge kwaliteit materialen als aluminium, Fast Dry Foam en SensoTex maken deze loungeset bovendien uiterst comfortabel en weerbestendig.

 •  
  Roestvrij aluminium
 •  
  SensoTex: licht en sterk
 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Weerbestendig
Deze set uitproberen?
 

Toon verkooppunten
Loungeset SUNS Vales

Beschrijving

De SUNS Vales Loungeset is door het gebruik van hoge kwaliteit materialen en eigentijds design een gebruiksvriendelijke en aangename loungehoek. Door het aluminium frame, omkleed met Fast Dry Foam en afgewerkt met SensoTex is deze tuinset bestand tegen elk weertype en kan het hele jaar buiten staan. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort en de loungetafel maakt deze luxueze tuinset compleet. 

Opstelling / maten

Opstelling
De standaard opstelling van de SUNS Vales Loungeset is 4-delig: L-deel links, L-deel rechts, een hoekbank en stijlvolle loungetafel. Deze set is uit te breiden met middenstuk(ken) en loungestoel. De hoekbank is te vervangen door een Big Corner voor extra zitplek.

 

Standaard opstelling 4-delig:

Lengte x breedte: 250 cm x 250 cm

Hoogte: 75 cm

Zithoogte: 42 cm

 

L-deel:

Lengte x breedte: 158 cm x 87 cm

Hoogte: 75 cm

Zithoogte: 42 cm

 

Middenstuk:

Lengte x breedte: 87 cm x 72 cm

Hoogte: 75 cm

Zithoogte: 42 cm

 

Loungestoel:

Lengte x breedte: 87 cm x 90 cm

Hoogte: 75 cm

Zithoogte: 42 cm

 

Big corner:

Lengte x breedte: 110 cm x 110 cm

Hoogte: 75 cm

Zithoogte: 42 cm

 

Loungetafel:

Lengte x breedte: 72 cm x 72 cm

Hoogte: 30 cm

Materialen / kleuren

Materiaal
Het weerbestendige aluminium frame is omkleed met een Fast Dry Foam. De open celstructuur van dit sneldrogende schuim zorgt ervoor dat regenwater er gemakkelijk doorheen loopt. De SensoTex afwerking voelt aan als stof, maar heeft de weerbestendigheid van kunststof. Bovendien is het licht, sterk en goed te onderhouden. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort en kunnen prima tegen een regenbuitje. Het tafelblad is voorzien van gehard glas en gecoat in dezelfde kleur als het aluminium frame.