Stone & Wood Protector

SUNS Stone & Wood Protector gebruikt nanotechnologie om hout en steen een zelfreinigend vermogen te geven.
  •  
    Anti-gladheid
  •  
    Zelfreinigend en nano-protectie
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
06.26.85-3
Toon verkooppunten
Stone & Wood Protector

De SUNS Stone & Wood Protector met nanotechnologie is een zelfreinigend impregneermiddel dat gladheid op houten en stenen terrassen voorkomt. Het is water- en olieafstotend, beschermt tegen uv-licht, heeft een actieve langdurige werking en is volledig dampdoorlatend. De SUNS Stone & Wood Protector is geschikt voor alle steen- en houtsoorten, poreuze natuursteen, baksteen en beton en beschermt langdurig tegen algen, schimmel en overige watergevoelige parasieten.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Alleen buiten gebruiken. Eerst de ergste vuilresten van het oppervlak verwijderen. Bij twijfel over het effect op de ondergrond is het verstandig eerst vooraf een kleine hoeveelheid aan te brengen om het product te testen.

De protector onverdund en egaal aanbrengen met een kwast of spuit (sprayen). Werkt ook op een vochtige en licht vervuilde ondergrond, zolang de ondergrond niet heel erg nat is. De impregnatie is een eenlaags systeem: na droging ontstaat een waterafstotende laag. Een tweede laag aanbrengen heeft geen effect. Druppelvorming of te veel aangebracht vloeistof direct afnemen ter voorkoming van glans- en vlekvorming. Ca. 20-30 minuten laten drogen. Protector reageert volledig binnen 24 uur. Gedurende droogtijd niet belasten met water of olie.

Veiligheid
Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik beschermende handschoenen en oog- en gelaatsbescherming. 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Inhoud: 1 L

SUNS Stone & Wood Protector gebruikt nanotechnologie om hout en steen een zelfreinigend vermogen te geven.

De beschermingslaag maakt het oppervlak water- en olieafstotend, beschermt tegen uv-licht en heeft een actieve langdurige werking tegen algen, schimmel en andere watergevoelige parasieten. Daarmee voorkomt het ook gladheid. Ideaal voor het behandelen van houten en stenen terrassen. SUNS Stone & Wood Protector is geschikt voor alle steen- en houtsoorten, poreuze natuursteen, baksteen en beton.