Over SUNS

Samen van de zon genieten. Comfortabel en in stijl. SUNS levert alles wat je nodig hebt. Meubelen voor buiten: positief, authentiek én eigenzinnig. Voortdurende innovatie en tastbaar design leiden tot producten met karakter. Let the sunshine in … ontdek de vijf verrassende collecties van SUNS: SUNS Red, SUNS Green, SUNS Grey, SUNS Orange en SUNS Blue.

SUNS MATERIALEN

Aangename materialen

SUNS BLOG

Spring is here!
 
 
 
 

MATERIAAL

SUNS heeft een duidelijke voorkeur voor robuuste materialen. Teak, aluminium, wicker, textileen, rosewood geven je buitenmeubilair uitstraling. Vriendelijk voor het oog en bestand tegen intensief gebruik. Veel tuinmeubelen van SUNS kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Natuurlijke materialen kunnen naar verloop van tijd verkleuren, dat hoort bij de eigenschappen van het product. Waar je op kunt rekenen is dat SUNS-producten lang meegaan.

KWALITEIT

Kwaliteit is een kwestie van keuzes maken. In materiaal, in vorm en in constructie. En heb je dat staan, dan moet je zorgen dat je de kwaliteit in iedere stap van het productieproces bewaakt. Dankzij jarenlange ervaring weet SUNS hoe je kwaliteit realiseert en behoudt. Zo beschik jij over een product waarvan je op aankunt.

 

DESIGN

Vorm en functie moeten samensmelten. Tot een product waar je keer op keer van geniet. Om heel comfortabel in te zitten of naar te kijken. Een rustpunt voor tuin, patio of terras. SUNS neemt design serieus. Het resultaat is buitenmeubilair met aantrekkingskracht. Positief, authentiek en eigenzinnig. Genieten.

INNOVATIE

Materiaal, constructie en productieproces. De afgelopen twee decennia nam SUNS deze disciplines meermalen onder de loep. En daar houdt het niet op. We blijven voortdurend verbeteren om de meest onderscheidende en aantrekkelijke buitenmeubelen te ontwikkelen. SUNS is een ervaring onder de zon.

 
 
 
 
 

SUNS WEBSITE

Bij SUNS zijn we helemaal gereed voor het komende seizoen. Onze website is gerystyled en uiteraard zijn al onze nieuwe producten te vinden. Vijf sprankelende nieuwe collecties met alles wat je nodig hebt voor een aangename en comfortabele outdoor lifestyle. Bovendien hebben we een groot aantal optimalisaties op de website doorgevoerd. Onze nieuwe features laten we zien in een korte animatie.

 
Bekijk animatie