Shelly Sterk 

MY VILLA FUERTE

Shelly Sterk kocht afgelopen jaar haar droomhuis in de Spaanse zon. SUNS richtte samen met Shelly haar tuin in. We plaatste een Gazebo Rota, waar je in de schaduw fijn kan genieten van een gezellig etentje. Maar daarnaast is er ook voldoende plek om te relaxen op de ligbedden. Laat je inspireren door Shelly en haar Spaanse droom en vindt hieronder de producten en prijzen. 

Shelly_SUNS_Stockholm_1500
SUNS-Shelly-Moraira-01

Let's enjoy the Spanish sun together

Stockholm

SOFASET 

€ 10.000.-

Stoere sofaset met een design in strakke lijnen. De eigenzinnige zwevende poten en teak elementen geven deze set uitstraling en comfort.

Moraira_SUNS_Loungeset_Stockholm_1500
LampStand_SUNS_Jill_White_1500

Kate

SOLAR LAMP - LAMP STAND

€ 898.-

Dat is handig! Mrs. Solar is een fraaie serie buitenlampen op zonne-energie. Met de draadloze buitenlamp SUNS Kate heb jij altijd licht waar je het nodig hebt.

Shelly_SUNS_Stockholm_2_1500
kopieMoraira-Batch_2-20_kopi_ren
kopieMoraira-Batch_1-19_kopi_ren
Pouf_SUNS-Arezzo-round-mixed-green_1500

Arezzo

POEF

55 x 55 cm € 249,- | Ø70 cm € 299,-

Met deze lekkere poef voor buiten en/of binnen creëer je een extra zitplek of heerlijk voetensteun. De poef is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, een milieuverantwoorde sfeermaker, verkrijgbaar in 6 kleuren.

Veneto

BUITENKLEED

Ø200 cm. € 249,- | Ø300 cm. € 549,-

Eco-vriendelijk buitenkleed en ook voor binnen. Een verantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Carpet_SUNS-Veneto-R300-natural_1500
SUNS-Green-Latina-Lounger-01-RGB-z-2

Latina

LIGBED

€ 849.-

Dankzij het comfortabele design en de hoge kwaliteit materialen is dit ligbed stijlvol en eigentijds. De materialen teak en textileen maken het ligbed naast het design ook onderhoudsvriendelijk. 

Moraira-Batch_1-13

Endless dining

Gazebo_SUNS_Maranza-MW-01-FS_1500

Rota 

GAZEBO

Vanaf € 3.499,-

Dit is de ideale kant-en-klare oplossing voor je terras. Je kan de overkapping vrijstaand plaatsen of gekopllend aan een gebouw. Met de verschillende maten, kies je eenvoudig de overkapping die bij je past. Met de shutters of zonneschermen bepaal je zelf de buitenmomenten: in de zon, schaduw of beschut tegen de regen.

Palmoli 

PARASOL | 3 X 3 M.

€ 1.800,-

Onze Palmoli is een luxe keuze. De parasol is gemaakt van een hoogwaardig aluminium frame en premium buitenstof Sunbrella®. Weerbestendig en mét UV-bescherming. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prijs inclusief voet.

Umbrella_Palmoli_mw_square_1500
SUNS-Shelly-Moraira-02
kopieMoraira-Batch_2-5_kopi_ren
kopieMoraira-Batch_1-9_kopi_ren

Ovada 

TUINTAFEL EN BANK | 2 X 2.20 M.

Tafel € 2.199,- | Bank € 999,-

De stoere en stijlvolle SUNS Ovada Tuintafel en bijpassende tafelbank zijn onderhoudsvriendelijk en een blikvanger in iedere tuin.

Diningtablebench_SUNS_Ovada_mw_alustripsweghalen_
Diningchair_SUNS_Nappa_mw_camelsand_fisbone_1500

Nappa 

TUINSTOEL | FISHBONE

€ 499.-

Het design is opvallend elegant en de hoogwaardig touwwerk zittingen bieden een aangenaam zitcomfort. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen die uitstekend met elkaar te matchen zijn. Nappa is eveneens verkrijgbaar in verschillende weavings: fishbone, cross-weave en macramé. 

Viëste

ZITTING

€ 199.-

Viëste is de slimme vinding voor extra zitcomfort. Deze losse zitting plaats je gemakkelijk op je tuinbank. De zitting blijft stevig op zijn plaats door het eigen lichaamsgewicht. Viëste is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

1500SUNS_Vieste_Softgrey
Daybed_SUNS_Aspen_softgrey_scatter_1500

Aspen

DAYBED

€ 6.899,-

Daybed Aspen is een eye-catcher in je tuin en één en al comfort. Een solide basis van teak. Royale afmetingen. Extra dik gevoerde kussens. Handige sides met plek voor een boek, tablet en drankje. Alles wat je nodig hebt voor weldadig ontspannen!

My Villa Fuerte 
by Shelly Sterk

SUNS-Shelly-Moraira-09
SUNS-Banners2-Shelly

Shelly Sterk

PRESENTATRICE

Volg Shelly op instagram: Shelly Sterk