Sofaset

Portofino

 

SUNS Portofino Sofaset Zoom

SUNS Portofino Sofaset

Sofaset SUNS Portofino

Schrijf de eerste review over dit product

SUNS Portofino is een low-lounger en een ware eyecatcher voor je tuin. De set is modulair, zo creëer je gemakkelijk je eigen opstelling.

 •  
  Roestvrij aluminium
 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Innovatieve kussenfixatie
 •  
  Gecertificeerd teak
 •  
  YOU CREATE: maak je eigen opstelling
 •  
  Fast Dry Foam
Deze sofaset uitproberen?
 

Toon verkooppunten
Sofaset SUNS Portofino

Beschrijving

Royale sofaset met een fraaie en oerstevige all-teak basis. Deze houtsoort is sterk, heeft een warme look en is uiterst weerbestendig. De stevig gevulde kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort. Daarbij zijn wegglijdende kussens verleden tijd. Dankzij de slimme kussenfixatie (met behulp van een houten staafje) blijven de kussens altijd stevig op hun plaats. SUNS Portofino betekent loungen zoals loungen bedoeld is.

Deze loungeset is onderdeel van het YOU CREATE programma. Dat betekent dat de Portofino bestaat uit losse elementen die je naar eigen wens kunt combineren. Zo creëer je bijvoorbeeld een hoekopstelling en voeg je naar wens zijtafels toe. De set beschikt eveneens over een bijpassende all-teak loungetafel.

De Portofino-lijn is ook verkrijgbaar als Loungeset SUNS Portofino (met vaste hoek opstelling) en als Daybed SUNS Portofino 


 

 

Opstelling / maten

SUNS Portofino is een modulair loungeconcept. Met de verschillende elementen creëer je eenvoudig je ideale opstelling. Maak een keuze uit de volgende elementen:

Loungeset 2-zitsbank:
Lengte x breedte: 214 x 107 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 41cm 

Loungeset 1-zitselement:
Lengte x breedte: 107 x 107 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 41 cm 

Loungeset zijtafel:
Lengte x breedte: 107 x 50 cm
Hoogte: 18 cm 

Loungetafel:
Lengte x breedte: 107 x 107 cm
Hoogte: 18 cm 

Materialen / kleuren

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kan deze sofaset het hele jaar buiten blijven staan. De basis is van teak, een sterke, weerbestendige en duurzame houtsoort. Teak verkleurt lopende de tijd tot warmgrijs. De rugleuningen zijn van aluminium. De zitting is gevuld met Fast Dry Foam. Dit laat het vocht gemakkelijk door en droogt snel. De kussens zijn bekleed met een waterafstotende stof, daardoor zijn ze prima bestand tegen een regenbuitje én gemakkelijk schoon te maken.