Suns dining

Wat is er nu heerlijker dan samen in de tuin eten? In iedere SUNS collectie tref je complete dining sets of losse eettafels en dining stoelen aan. Gemakkelijk met elkaar te combineren. Alle SUNS dining producten zijn bovendien gericht op comfort, duurzaamheid en gemak in schoonmaken.

 

DINING, DE BASIS


Tafels
Rond, recht, met kras- en slijtvaste toplaag (durable top) of juist natuurlijk hout, bij SUNS vind je altijd een tuintafel die bij je past. We hebben een reeks aan mogelijkheden op traditionele tafelhoogte. Verder heeft SUNS diverse bartafels in de collectie.

Dining chairs
Zitten is heel persoonlijk. Een goede stoel geeft op een comfortabele manier ondersteuning. SUNS biedt een keur aan dining chairs oftewel eettafelstoelen voor buiten. Er zijn vele variaties in materiaal, design en constructie mogelijk. Het kiezen van de juiste stoel hangt sterk af van je voorkeuren en het gebruik. Blader eens door onze collectie tuinstoelen.

Bank
Het is een grote trend om aan één zijde van de eettafel geen stoelen te gebruiken maar een lange bank neer te zetten. Gemakkelijk voor bezoek om aan te schuiven en voor vriendjes van de kinderen die een vorkje mee prikken. Een bank aan tafel is een leuke en ruimtebesparende optie. SUNS heeft diverse mogelijkheden in combinatie met een tuintafel en bank.