wood cleaner

SHINE

 

wood cleaner SUNS SHINE Zoom

wood cleaner SUNS SHINE

wood cleaner SUNS SHINE

Schrijf de eerste review over dit product

Geschikt voor alle houtsoorten. Geeft hout zijn natuurlijk uitstraling terug.

Reinigt diep

Maakt snel en gemakkelijk schoon

Geeft hout zijn natuurlijke uitstraling terug


Beschrijving

De SUNS Shine Wood Cleaner met nanotechnologie is een kleurloze, milieuvriendelijke reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het renoveren van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten. De cleaner reinigt diep, maakt snel en gemakkelijk schoon en geeft het hout zijn natuurlijke uitstraling terug. De SUNS Shine Wood Cleaner is een kleurloze vloeistof op waterbasis, bevat geen oplosmiddelen en verwijdert de zilvergrijze kleur, schimmels en algen die het hout aantasten.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik! De ergste vuilresten al borstelend van het oppervlak afspoelen. De omgeving rondom de te behandelen oppervlakte eveneens goed nat maken. Gebruik ter bescherming van de houtvezels geen hogedrukspuit!

Cleaner in beperkte dosering aanbrengen. Het behandelde oppervlak met stevige borstel, in kleine delen tegelijk behandelen. Het product kan gaan schuimen. 2 tot 5 min. laten inwerken. Laat niet opdrogen, anders opnieuw bevochtigen en aanbrengen.

Verwijder het opgeloste vuil door het oppervlak te borstelen en tegelijkertijd met schoon water af te spoelen. In geval van hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

Laat het hout volledig drogen. Wij adviseren vervolgens de SUNS Shine Wood Protector aan te brengen voor langdurige bescherming.

Veiligheid

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Draag beschermende handschoenen, oog- en gelaatsbescherming. Buiten bereik van kinderen houden.

Opstelling / maten

Materialen / kleuren