SUNS-TuinSampleSale2022-header01-3
SUNS-TuinSampleSale2022-header02-1-3

Shelly Sterk – SUNS Tuin Make-Over 2022

Win een dakterras

Een nieuw seizoen is begonnen. Een compleet ingerichte tuin, powered by Shelly x SUNS. Hoe fijn is dat? Staat ineens Shelly Sterk op de stoep om jou te verrassen met een echte tuin make-over. In de eerste make-over gaat Shelly naar Hoorn en verrast Jorrit & Richard. Lukt het haar om in hun stadstuin een lekker Bali/Ibiza-sfeertje te realiseren? Bekijk de eerste aflevering in onze serie SUNS Tuin Make-Overs.

De volgende aflevering is een transformatie van een dakterras. En jij maakt kans om die te WINNEN! Zie in de video hoe je kunt deelnemen.

 

SUNS Tuin Make-Over - Winactie Dakterras

Voorwaarden van deelname: Stuur een video naar tuinmakeover@hello-suns.com waarin jij ons overtuigd waarom jouw dakterras moet winnen | Sluitingsdatum voor inzending: 18 mei | Je bent beschikbaar op dinsdag 24 mei | Volg @hello.suns op Instagram | Laat je van je beste kant zien!

En wie weet staan wij dinsdag 24 mei bij jou op de stoep! 

VOOR / NA
BEHIND THE SCENES
SUNS-TMO-BehindtheScen-01
Winnaars SUNS Tuin Make-Over:

“Is dit onze tuin?”

“Het is strak, warm en het zit lekker”

“Ik vind de kleur echt te gek”

Wat vooraf ging...

BEKIJK DE INGEZONDE VIDEO VAN JORRIT & RICHARD
SUNS-ShellySterk-12-A

Shelly & SUNS

SUNS Tuin Make-Over is een samenwerking tussen Shelly en SUNS. In de Tuin Make-Over zorgen wij samen voor een stijlvolle nieuwe inrichting van de buitenruimte. Met de winnaar zijn de wensen verkend en vertaald naar een ontwerp. Wij zijn trots op het eindresultaat!

Zonnige groet!

SHELLY STERK & TEAM SUNS