Tuintafel/tuinbank SUNS Bueno

Tuintafel en bijpassende tuinbank SUNS Bueno zijn een ware eyecatcher in de SUNS Green collectie. Het opvallende boomstamblad van Trembesi geven tafel en bank een unieke uitstraling en een lange levensduur.

 •  
  Weerbestendig
 •  
  Roestvrij aluminium
 •  
  Trembesi tafelblad
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
01.07.32
Toon verkooppunten
Tuintafel/tuinbank SUNS Bueno

De combinatie van industrieel frame en natuurlijk boomstamblad geven tuintafel en tuinbank SUNS Bueno een unieke, robuuste uitstraling. Deze tuinset kan dankzij het gebruik van de hoogwaardige materialen het hele jaar buiten blijven staan. Dankzij de kleurstelling van het aluminium frame zijn tafel en bank uitstekend te combineren met diverse tuinstoelen uit de SUNS collecties.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Door gebruik van natuurlijk boomstamblad is SUNS Bueno verkrijgbaar in de afmetingen:

Tuintafel:
Lengte x breedte: 330 x 105-120 cm
Hoogte: 76 cm

Tuinbank:
Lengte x breedte: 330 x 35-45 cm
Hoogte: 46 cm

Het aluminium frame is verkrijgbaar in de kleuren Matt White of Matt Royal Grey, beiden zijn als coating op het aluminium aangebracht. Het tafelblad / banktop is van Trembesi, dit is een hardhoutsoort die veel voorkomt in Indonesi├ź. Trembesi heeft een levendige, vlammende tekening, is weerbestendig en heeft een lange levensduur. Trembesi-tafelbladen kunnen scheurtjes of barsten gaan vertonen, dat hoort bij het natuurlijke karakter van dit hout. Pinnen in het blad zorgen dat het hout stabiel blijft en het blad zijn kwaliteit behoudt.

Aluminium

 • Matt royal grey

 • Matt white

Tafeltops

 • Trembesi