Tuintafel

Madre

 

SUNS Madre - Outdoor Table - SUNS Green Collection Zoom

SUNS Madre > Outdoor Table > SUNS Green Collection

Tuintafel SUNS Madre

Schrijf de eerste review over dit product

Met zijn opvallende verschijning is Tuintafel SUNS Madre een lust voor het oog. Het robuuste aluminium frame en het duurzame teak tafelblad zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

  •  
    Weerbestendig
  •  
    Duurzaam aluminium
  •  
    Gecertificeerd teak
Deze tafel uitproberen?
 

Toon verkooppunten
Tuintafel SUNS Madre

Beschrijving

De combinatie van vriendelijke ronde vorm en robuust aluminium frame maken van Tuintafel SUNS Madre een stijlvolle aanwinst voor elke tuin. Het gebruik van een ovalen blad heeft als voordeel dat er gemakkelijk extra stoelen aan te schuiven zijn, als er onverwacht extra gasten arriveren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, kan de SUNS Madre het hele jaar buiten blijven staan.

Opstelling / maten

Tuintafel SUNS Madre is verkrijgbaar in twee afmetingen:

Tuintafel M:
Lengte x breedte: 220 x 130 cm
Hoogte: 76,5 cm

Tuintafel L:
Lengte x breedte: 280 x 130 cm
Hoogte: 76,5 cm

Materialen / kleuren

Het tafelblad is van gecertificeerd natural teak, een sterke, weerbestendige en duurzame houtsoort. Teak verkleurt teak door de jaren heen tot een natuurlijk warm grijs, dat hoort bij de charme van het product. Het aluminium onderstel is voorzien van een coating wat een langere levensduur garandeert en gemakkelijk schoon te houden is. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren Matt Royal Grey of Matt White. Deze tafel is uitstekend te combineren met diverse stoelen uit de SUNS collecties.