Thuis bij van Drakestein

Den Bosch

Wij zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het laten bruisen van de Bossche horeca. Wijnbar Bij Dirk, restaurant Ome Bernhard en cateraar Maison van den Boer, collega’s rond het plein van het Noordbrabants Museum, vroegen de gemeente om tijdelijk een terras neer te mogen zetten met als naam ‘Thuis bij Van Drakestein’. SUNS leverde het terras met 120 stoelen, tafels en loungesets. Den Bosch en bezoekers kunnen er genieten tot eind augustus. Dat is nu eens een project waar je van gaat glimlachen.


Loungeset
Suns Nardo

€ 3.999,-

Robuust en comfortabel. De combinatie van aluminium en teak geeft deze set een stoere uitstraling. Een eyecatcher in iedere tuin.

Dealers:

zie pagina Loungeset Nardo

Parasol
Suns Palmoli

€ 999,-

Weerbestendig en mét UV-bescherming. Parasol SUNS Palmoli is een luxe en robuuste keuze. De parasol is vervaardig van een hoogwaardig aluminium frame en premium buitenstof Sunbrella®. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dealers:

zie pagina Parasol Palmoli

Buitenkleed
Suns Veneto vierkant 300x300cm

€ 449,-

Eco-vriendelijk buitenkleed voor buiten en/of binnen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een sfeermaker voor tuin, terras of salon.

Dealers:

zie pagina Buitenkleed Veneto

Poef
Suns Arezzo Rond

€ 249,-

Poef voor buiten en/of binnen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een sfeermaker voor tuin, terras of salon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dealers:

zie pagina Poef Arezzo


Tuinstoel
Suns Tutti

€ 109,-

Eigentijdse tuinstoel die past in iedere buitensituatie. Tuinstoel Tutti is in verschillende kleurstellingen te krijgen. Makkelijk te combineren met ander tuinmeubilair uit de SUNS collecties.

Dealers:

zie pagina Tuinstoel Tutti

Tuintafel
Suns Vario vierkant 80x80cm

€ 399,-

SUNS Vario is een compleet tafelprogramma waarmee je zelf je ideale tuintafel samenstelt. Kies een frame-kleur, de maat en het tafelblad ( teak, HPL of Ceramic on Glass). De tafels zijn er als tuintafel of als bartafel met een hoogte van 92 cm of 107 cm.

Dealers:

zie pagina Tuintafel Vario


Barkruk
Suns Tutti

€ 189,-

Barstoel die past in iedere buitensituatie. Barstoel Tutti combineert door zijn kleurstelling en materiaal goed met andere tuinmeubels uit de SUNS collectie.

Dealers:

zie pagina Barkruk Tutti

Bartafel
Suns Vario vierkant 80x80x107 cm

€ 499,-

Bartafel SUNS Vario is er in diverse maten. Kies een frame-kleur, de maat en het tafelblad ( teak, HPL of Ceramic on Glass).

Dealers:

zie pagina Bartafel Vario


Tuinlamp
Suns Jack maat S

€ 69,99,-

SUNS biedt een handige collectie buitenlampen op zonne-energiemet de series Mr. & Mrs. Solar. Draadloze lichtplan voor je tuin of terras. Te verkrijgen in maat S en M.

Dealers:

zie pagina Tuinlamp Jack