Chantal Bles

LET'S PLAY WITH STYLING

Interieur styliste Chantal Bles is altijd op zoek naar de juiste balans tussen design, materialen, kleur en patronen. In het stylen van de buitenruimte hebben Chantal en SUNS elkaar gevonden. Chantal laat op deze pagina haar ideeën zien. Laat je inspireren, Let's Play!

SUNS-ChantalBles-01
SUNS-Header-ChantalBles_4

Bora 

SOFA SET

€13.999

Bora is een sofaset met een tropisch karakter. De robuuste teak basis geeft de set een ongedwongen beach-achtige uitstraling én een oerdegelijke constructie. Teak is uitstekend weerbestendig en heeft een lange levensduur. 

Sofaset_SUNS_Bora_Naturalmixedweave_1_2500_S
FloorLamp_SUNS_Jane_white_1500_1

Jane

SOLAR LAMP - LAMP STAND

€ 999.-

Fraaie salonlamp, maar dan voor buiten! SUNS Jane - op zonne-energie - brengt je tuin of terras een unieke sfeer.

SUNS-ChantalBles-03
SUNS-ChantalBles-04
SUNS-ChantalBles-02

Veneto

BUITENKLEED

€499,-

Eco-vriendelijk buitenkleed en ook voor binnen. Een verantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Carpet_SUNS-Veneto-R300-natural_2500_S-3
Mrs.-Solar_SUNS_Eve_L_Camelsand_1500_1

Eve

MRS. SOLAR EVE

S €159,- | M €249,- | L €379,-

Buitenverlichting, maar dan gemakkelijk. Eve is je ideale buitenlamp. Ze haalt haar energie bij voorkeur uit de zon (al kun je de lamp ook opladen met een USB-kabel) en geeft tot wel 18 uur lang licht. Zet Eve neer waar je maar wilt.

SUNS-ChantalBles-08

Let's Play with designs, materials, colours and patterns

Daybed_SUNS_Aspen_softgrey_scatter_1500_1

Aspen

DAYBED

€6.699,-

Daybed Aspen is een eye-catcher in je tuin en één en al comfort. Een solide basis van teak. Royale afmetingen. Extra dik gevoerde kussens. Handige sides met plek voor een boek, tablet en drankje. Alles wat je nodig hebt voor weldadig ontspannen!