Chantal Bles

LET'S PLAY WITH STYLING

Interieur styliste Chantal Bles is altijd op zoek naar de juiste balans tussen design, materialen, kleur en patronen. In het stylen van de buitenruimte hebben Chantal en SUNS elkaar gevonden. Chantal laat op deze pagina haar ideeën zien. Laat je inspireren, Let's Play!

SUNS-ChantalBles-01
SUNS-Header-ChantalBles_4

Bora 

SOFA SET

€15.848,-

Bora is een sofaset met een tropisch karakter. De robuuste teak basis geeft de set een ongedwongen beach-achtige uitstraling én een oerdegelijke constructie. Teak is uitstekend weerbestendig en heeft een lange levensduur. 

Sofaset_SUNS_Bora_Naturalmixedweave_1_2500_S
FloorLamp_SUNS_Jane_white_1500_1

Jane

MRS. SOLAR LAMP JANE

€ 1.099.-

Fraaie salonlamp, maar dan voor buiten! SUNS Jane - op zonne-energie - brengt je tuin of terras een unieke sfeer.

SUNS-ChantalBles-03
SUNS-ChantalBles-04
SUNS-ChantalBles-02
CHANTAL BLES  –  LET'S PLAY #1

Het heeft even geduurd maar ik heb eindelijk weer een reel gemaakt op veler verzoek! Nu in onze tuin. Ben zo blij met deze nieuwe tuinmeubelen! Het was toepasselijk om hiermee aan de slag te gaan. Ik was op zoek naar meubels die zorgen voor een verlengstuk van onze woonkamer. Deze banken zijn zo mooi dat je ze bijna binnen zou willen zetten! Je kan de kussens bijna heel het jaar buiten laten liggen ☀️ ideaal dus! Mooi, comfortabel en nog makkelijk ook! Ik wilde natuurlijk alles weer lastminute en daar heeft SUNS mij enorm mee geholpen ☀️ ze hebben zoveel moois. Voor mijn aankomende projecten heb ik er ook geshopt. Dit zal ik hier ook gaan delen! In deze reel laat ik jullie zien hoe je met de juiste styling het woonkamergevoel helemaal kunt doortrekken naar buiten ☀️

Veneto

BUITENKLEED

Ø200 cm. € 249,- | Ø300 cm. € 549,-

Eco-vriendelijk buitenkleed en ook voor binnen. Een verantwoorde sfeermaker voor tuin, terras of salon gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Carpet_SUNS-Veneto-R300-natural_2500_S-3
Mrs.-Solar_SUNS_Eve_L_Camelsand_1500_1

Eve

MRS. SOLAR EVE

S €179,- | M €279,- | L €419,-

Buitenverlichting, maar dan gemakkelijk. Eve is je ideale buitenlamp. Ze haalt haar energie bij voorkeur uit de zon (al kun je de lamp ook opladen met een USB-kabel) en geeft tot wel 18 uur lang licht. Zet Eve neer waar je maar wilt.

SUNS-ChantalBles-08

Let's Play with designs, materials, colours and patterns

Daybed_SUNS_Aspen_softgrey_scatter_1500_1

Aspen

DAYBED

€7.199,-

Daybed Aspen is een eye-catcher in je tuin en één en al comfort. Een solide basis van teak. Royale afmetingen. Extra dik gevoerde kussens. Handige sides met plek voor een boek, tablet en drankje. Alles wat je nodig hebt voor weldadig ontspannen!

SUNS-ChantalBles-07
SUNS-ChantalBles-09
CHANTAL BLES  –  LET'S PLAY #2

Nu de tuin een mooie make-over heeft gehad kon ons terrasje boven niet achter blijven! Hier zit ik vaak wanneer ik even alleen wil zijn om buiten te werken of juist om even helemaal niks te doen (eindelijk dat boek lezen die al weeeeken klaar ligt, wie herkent zich hierin haha?), een oase van rust! Ik heb echt het ideale bed gevonden ☀️! En je begrijpt dat alleen relaxen niet altijd lukt want de kids kunnen hier oneindig veel koprollen op maken ☀️

SUNS-ChantalBles-LetsPlay-03-02
SUNS-ChantalBles-LetsPlay-03-03
SUNS-ChantalBles-LetsPlay-03-01
CHANTAL BLES  –  LET'S PLAY #3

Ik heb afgelopen week in Nederland een droomtuin mogen stylen! En omdat jullie zo enthousiast reageerden op mijn vorige Reels ga ik lekker door met het maken hiervan. Het zal een mooie zomer worden in Hollanda ☀️ ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren.

SUNS-ChantalBles-LetsPlay-04-04
SUNS-ChantalBles-LetsPlay-04-01
SUNS-ChantalBles-LetsPlay-04-02
CHANTAL BLES  –  LET'S PLAY #4

Vandaag laat ik jullie weer een fantastische tuin styling zien die ik pas heb gedaan. Mijn tip is om met grote meubels te werken. Ook wanneer je niet de ruimte hebt zoals bij deze veranda. Wanneer je met kleine items werkt ziet het er snel rommelig uit en het verkleind ook.
Hier heb ik mij kunnen uitleven met een enorme hoekbank. We hebben 3 salontafels gebruikt om de lengte te benadrukken. Je kan de salontafels als voetenbank gebruikt of leuk decoreren! Leef je uit en durf te spelen met je items!

SUNS-ChantalBles-LetsPlay-05-03
SUNS-ChantalBles-LetsPlay-05-02
SUNS-ChantalBles-LetsPlay-05-05
CHANTAL BLES  –  LET'S PLAY #5

De zomervakantie is voorbij ☀️ Maar dat betekent niet dat we niet meer kunnen genieten van de mooie nazomer die komen gaat! Maak van je tuin een verlengde van je woonkamer door je accessoires naar buiten te brengen. Deze tuinset hebben jullie eerder gezien maar nu heb ik hem omgetoverd en krijg je meteen een andere look. Zie jij de verschillen? En ja, deze kussens kunnen gewoon buiten blijven liggen! Bij SUNS heb je vele mogelijkheden voor het inrichten of stylen van jouw terras/tuin.

Leef je uit en durf te spelen met je items!

SUNS-ChantalBles-LetsPlay-05-04

Aspen

LOUNGESET

€13.999,-

Stijlvolle all-teak low lounger. Royale zitting voor aangenaam zit/ligcomfort. Uit te breiden met handige zijtafels of zijbankjes voor extra zitplekken.

Loungeset_SUNS_aspen_6pcs_softgrey_1500
Umbrella_Palmoli_mw_square_1500

Palmoli

PARASOL | 3 X 3 M.

€1.800,-

Onze Palmoli is een luxe keuze. De parasol is gemaakt van een hoogwaardig aluminium frame en premium buitenstof Sunbrella®. Weerbestendig en mét UV-bescherming. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Arezzo

POEF

55 x 55 cm € 249,- | Ø70 cm € 299,-

Met deze lekkere poef voor buiten en/of binnen creëer je een extra zitplek of heerlijk voetensteun. De poef is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, een milieuverantwoorde sfeermaker, verkrijgbaar in 6 kleuren.

Pouf_SUNS-Arezzo-square-mixed-Pink_1500
FloorLamp_SUNS_Jane_white_1500

Jane

MRS. SOLAR LAMP JANE

€1.099,-

Fraaie salonlamp, maar dan voor buiten! SUNS Jane - op zonne-energie - brengt je tuin of terras een unieke sfeer.

Eve

MRS. SOLAR LAMP EVE

S €179,- | M €279,- | L €419,-

Fraaie salonlamp, maar dan voor buiten! SUNS Jane - op zonne-energie - brengt je tuin of terras een unieke sfeer.

Mrs.-Solar_SUNS_Eve_L_Camelsand_1500
CHANTAL BLES  –  REELS