Onderhoud

GEBRUIK DEZE HANDIGE TIPS
Sofaset_SUNS_Aspen_Softgreen_Mood_detail_02_1500

Materiaal

Wij gebruiken enkel duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig materiaal zoals aluminium, textileen, teak en touw. Natuurlijke materialen kunnen naar verloop van tijd verkleuren, dat hoort bij de eigenschappen van het product. Ondanks dat alle SUNS producten zijn ontworpen om het hele jaar buiten te kunnen staan, is het voor het behoud beter ze – in de periode dat je ze niet gebruikt – binnen te plaatsen. Een onverwarmde droge ruimte voldoet.

Schoonmaken

Reinig met ruim water en een zachte borstel. Gebruik geen agressieve schoonmaak- of schuurmiddelen. Verwijder gemorste dranken en voedsel zo snel mogelijk. Voorkom dat producten omvallen of dat scherpe voorwerpen je SUNS tuinmeubelen beschadigen.

Tafelbladen

Dek tafelbladen van teak, steen, durable top en polywood enkel af met een beschermhoes van SUNS. Voorkom het langdurig plaatsen van voorwerpen op de tafel die direct of indirect vlekken kunnen veroorzaken zoals asbakken, potten, vazen, enzovoort. Plaats geen hete objecten op de tafel zoals theelichtjes en pannen.

Kussens

Wil je de kussens wassen? Lees dan eerst zorgvuldig het wasvoorschrift.De SUNS Water Repellent Cushions zijn waterafstotend, dat betekent dat bij langdurige blootstelling aan water de binnenzijde van het kussen alsnog nat kan worden. Bewaar ook deze kussens bij voorkeur droog.