This looks like SUNS material

ALLEEN HET BESTE

Goed buitenmeubilair begint met goed materiaal.
Zaken als zachtheid, waterbestendigheid en ademend vermogen bepalen immers voor een belangrijk deel het comfort.
SUNS werkt uitsluitend met de beste buitenmaterialen die bovendien weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Sunproof®

PREMIUM BUITENSTOF

SUNS kussens zijn afgewerkt met de buitenstof Sunproof®. Deze eersteklas stof is bestand tegen alle weersomstandigheden, extreem kleurvast en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien blijft Sunproof® onder alle omstandigheden fijn zacht aanvoelen wat een heerlijk comfortabele zit oplevert.

Loungeset_SUNS_Memphis_Softgreen_Detail_1500_1
Sofaset_SUNS_Aspen_Softgreen_Mood_detail_01

Teak

HOUT MET KARAKTER

Teak is oersterk en een ideale houtsoort voor buiten. Zo is het bestand tegen alle weertypen en heeft het een lange levensduur. Teak is vrij van onderhoud en verkleurt door de jaren heen tot een natuurlijk, warm grijs. Dat hoort bij karakter van het hout.

Aluminium

INDUSTRIËLE KWALITEIT

SUNS gebruikt aluminium van net wat zwaardere industriële kwaliteit. Dit levert meubilair op met een zeer solide constructie. Dankzij de coating heeft het uitstraling en een extra lange levensduur.

Moraira_SUNS_LOungeset_Stockholm_Detail
Diningchair_SUNS_Nappa_Macrame_Detail_2_1500

Touw

THE TOUCH OF ROPE

In diverse stoelen en loungesets gebruikt SUNS touwwerk. Het touw is van een premium acryl kwaliteit. Dit maakt het kleur- en slijtvast en weerbestendig. SUNS touwwerk heeft een bijzonder comfortabele zit en een lange levensduur.

Fast Dry Foam

DROOG EN COMFORTABEL
Veel zittingen en rugleuning zijn bij SUNS uitgevoerd met Fast Dry Foam®. De naam zegt het al: sneldrogend schuim. Dit hoogwaardige product heeft een open celstructuur waardoor water er gemakkelijk doorheen loopt. Bovendien bevordert het de luchtcirculatie. Dit maakt de set snel weer door na een regenbui. Fast Dry Foam® zit ook nog eens heel comfortabel.
Sofaset_SUNS_Bora_natural_detail_mood_2_1500
Moraira-Batch-2-47

P.E.T

DUURZAAM GOED

SUNS PET producten zijn gemaakt van gerecyclede plastic (PET) flessen. In een innovatief productieproces worden de flessen gerecycled tot vezels die aanvoelen als stof, maar even sterk en weerbestendig zijn als plastic. Ideaal voor outdoor lifestyle producten zoals kussens, poefen en kleden.

Solar

STRALENDE VRIJHEID

Met onze buitenlampen op zonne-energie maak je een compleet draadloos lichtplan voor je tuin en terras. De SUNS Solar-module levert drie schakelstanden en tot wel 18 branduren. Zet je lamp voortaan exact neer waar je hem nodig hebt.

Loungechair_SUNS_Eve_Detail_1500