You create!

In de SUNS Collecties vindt je meer variatie dan ooit tevoren, zodat jij jouw ideale opstelling kunt creëren, het is immers niet aan ons om jouw ambiance te definiëren: You Create!

You create!

the perfect set-up

You create!

the perfect covering

You create!

the perfect table

The perfect set-up

Als je het ons vraagt: flexibiliteit is de volgende trend in tuinmeubels. SUNS biedt een reeks modules loungesets, zoals Stockholm en Portofino. Jij kan kiezen uit een verscheidenheid aan elementen en kan zo jouw ideale set-up samenstellen. Het is tijd voor een nieuwe SUNS-motto: You Create!


The perfect covering

Overkapping, ook wel bekend als gazebo SUNS Maranza is de ideale kant-en-klare oplossing voor je terras. Met de diverse maten creëer je eenvoudig de opstelling die bij je past. SUNS Maranza kan vrijstaand worden geplaatst of verankerd aan bestaande gebouwen. Met shutters voor zon of schaduw, regenwaterafvoer en optionele zijschermen; SUNS Maranza is de perfecte overkapping in elke situatie.

The perfect table

Het SUNS-tafelprogramma van 2019 is modulair. Kies frames en tafelbladen en combineer naar eigen smaak. De frames zijn beschikbaar in verschillende maten, de robuuste tafelbladen in verschillende materialen zoals: teak, HPL en keramiek. Fabrikanten definiëren niet langer wat jij nodig hebt. Het is tijd voor een nieuw motto van SUNS: You Create!

Check onze 4 collecties