SUNS GAZEBO'S

Terrasoverkapping ‘made simple’

De tijd dat het bouwen van een terrasoverkapping een ingewikkeld en langdurig bouwproject was, ligt achter ons! SUNS levert een hoogwaardige en kant-en-klare oplossing voor een overkapping. In één dag gerealiseerd, jarenlang plezier.

Gazebo-SUNS-Maranza-sidepanel
SOLIDE CONSTRUCTIE

De gazebo’s oftewel overkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig industrieel aluminium wat zorgt voor een solide constructie. Deze kan vrijstaand geplaatst worden of gekoppeld aan bestaande bouw. De overkappingen zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen en verschillende lengte- en hoogtematen. Zo is er altijd een passende overkapping voor jouw situatie.

Gazebo_SUNS_Maranza_Shutters
DAK MET SHUTTERS

Iedere SUNS Gazebo is voorzien van shutters in het dak. Zo kan je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn zit je bovendien droog voor de regen. Het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie.

Gazebo_SUNS_Maranza_Backpanel
HANDIGE FEATURES

Gazebo SUNS heeft eveneens een aantal opties. Zo kan je de zijkanten voor zien van roll-up/down zijschermen. Dit biedt bescherming tegen wind en inregenen en geeft tevens meer privacy. Een alternatief zijn panelen die opgebouwd zijn uit aluminium lamellen. Een fraaie en praktische toevoeging aan de overkapping.

Wij hebben twee productlijnen overkappingen SUNS Maranza en SUNS Rota. Beide Gazebo's kan je zien en ervaren bij een SUNS Dealer. 

SUNS_MARANZA-schets
VRIJHEID IN DESIGN

Diverse maten in breedte en hoogte; kleur en aankleding

LOOKBOOK
SUNS-Gazebo-Home-09
SUNS-Gazebo-Home-02
SUNS-Gazebo-Home-04
SUNS-Gazebo-Home-05
SUNS-Gazebo-Home-08
SUNS-Gazebo-Home-01

"Where there is sun, there must be shadow"