Gazebo SUNS Alvaro
<
>

Gazebo

Alvaro
 

Gazebo SUNS Alvaro

Kant-en-klare overkapping voor je terras in diverse maten. Shutters in het dak geven beschutting of staan juist open voor de zon.

Kant-en-klare overkapping voor je terras in diverse maten. Shutters in het dak geven beschutting of staan juist open voor de zon.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2022.01.25
Toon verkooppunten
Gazebo SUNS Alvaro

Dankzij gazebo SUNS Alvaro is het bouwen van een terrasoverkapping geen ingewikkeld en langdurig bouwproject meer: dit is een slimme oplossing met een lange levensduur. Dit is de ideale kant-en-klare oplossing voor je terras. Je kunt hem vrijstaand plaatsen of gekoppeld aan bestaande bouw. 

De overkapping is vervaardigd uit hoogwaardig industrieel aluminium wat zorgt voor een solide constructie. Verder is de overkapping voorzien van flexibele shutters in het dak. Zo kun je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn zit je bovendien droog voor de regen! Het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie.

SUNS Alvaro heeft eveneens de optie voor het plaatsen van roll-up/down zijschermen. Dit biedt bescherming tegen wind en inregenen en geeft tevens meer privacy. Een fraaie en praktische toevoeging aan de overkapping.

SUNS Alvaro is eindeloos te verlengen door verschillende maten aan elkaar te koppelen.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Alvaro Gazebo basissets
Van de Gazebo Alvaro zijn twee verschillende basismaten verkrijgbaar:
- Alvaro Gazebo 301 cm: 301 x 363 x 250 cm (LxBxH)
- Alvaro Gazebo 394 cm: 394 x 363 x 250 cm (LxBxH)

Alvaro Gazebo uitbreidingssets
Beide basissets van de Gazebo Alvaro zijn onbeperkt uit te breiden met:
- Uitbreidingsset 290 cm: 290 x 363 x 250 cm (LxBxH)
- Uitbreidingsset 383 cm: 383 x 363 x 250 cm (LxBxH)

Het verschil in lengte van de uitbreidingssets met de basissets komt doordat bij verlenging de Gazebo aan één zijde direct wordt verbonden met het deel ernaast en er hierdoor aan betreffende zijde geen framewerk nodig is. Hierdoor - oftewel in verband met de maat van de staanders en ligger - zijn de totale lengtes van de uitbreidingssets 11 cm minder breed dan de totale lengtes van de basissets.

SUNS Alvaro is vervaardigd uit solide aluminium in de kleur Matt White of Matt Royal Grey. De overkapping kan zowel worden bevestigd aan bestaande bouw of vrijstaand worden geplaatst. Het ‘dak’ is standaard voorzien van shutters. Optioneel zijn er roll-up /down zijschermen verkrijgbaar.

 

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Matt white