SUNS COLLECTIES 2023

Comfort - Luxury - Relaxation

Ontdek onze nieuwe ontwerpen en materialen voor een ontspannen outdoor lifestyle in 2023: maximalistisch, royaal en uiterst comfortabel. Lounge- en diningsets die absolute kwaliteit combineren met maar één doel voor ogen, het bieden van optimale ontspanning. En met ons YOU CREATE concept creëer je met gemak jouw ideale opstelling.

Maak kennis met de SUNS collectie 2023 en laat je inspireren! Enkele highlights:

Diningset_SUNS_Palermo_Neolithwhite_Nappa_mood_detail_1500-w
NEOLITH®

NATURE MEETS INNOVATION

Nieuw in de collectie zijn buitentafels van SUNS met Neolith® tafelbladen, zoals bij de Palermo tuintafel en Vittoria sofaset. De tafelbladen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke grondstoffen. Via een innovatief proces - sinteren - wordt het materiaal tot plaat gevormd. Het resultaat is een zeer hard, ondoordringbaar en krasbestendig materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden: koude, hitte, vocht, droogte, ijs en UV-licht. Neolith® tafelbladen hebben een lange levensduur, zijn er in verschillende dessins en behouden hun fraaie uitstraling. 

ALUMINIUM®

LIGHTWEIGHT CHAMPION

Ook nieuw bij SUNS zijn sets waarvan het frame volledig uit aluminium betstaat. Dankzij de ijzersterke weerbestendige kwaliteiten, kleurvastheid en lange levensduur is aluminium een uitstekend buitenmateriaal. SUNS gebruikt uitsluitend industrieel aluminium van een hoge kwaliteit, gemaakt om lang van te genieten. In 2023 zien we dit solide materiaal terug in robuuste en strak vormgegeven platform loungesets, zoals bij de compleet nieuwe productlijn Volar, en bij de bestaande productlijnen Evora en Nardo. Loungesets Evora en Nardo blijven ook in de combinatie van aluminium en teak verkrijgbaar. 

Loungeset_SUNS_Nardo_Alu_MRG_mood_detail_1_2500-w
SUNS-omslag2023-afb
SUNS CATALOGUS 2023

De SUNS collecties 2023 heerlijk op je gemak bekijken? In de nieuwste SUNS catalogus vind je maar liefst 204 pagina's vol inspiratie voor buiten én binnen met onze complete nieuwe collectie loungesets, dining sets, accessoires, lampen en overkappingen. Creëer jouw ideale thuisgevoel met SUNS!

Sofaset_SUNS_Volar_mood_detail_3_1500-w
Sofaset_SUNS_Volar_MRG_ashbrown_Neolithwhite_mood_1_2500

Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable

ORGANISCHE LOOKS

TEAK IN OPTIMA FORMA

SUNS introduceert een nieuwe trend in outdoor living: all-teak meubilair met organische vormen. Poten en randen die rond zijn afgewerkt. Taps toelopende elementen. Design dat het natuurlijke karakter van hout naar boven brengt. Stijlvol en met een aangename touch. Sets waarin deze nieuwe stijltrend optimaal tot uiting komt zijn de sofasets Vittoria en Termoli.

Loungechair_SUNS_Vittoria_naturalgravel_mood_detail_2_1500-w
Sofaset_SUNS_Volar_mood_detail_9_1500-w
DIEPE ZIT

LOUNGEN TO THE MAX

Loungen is relaxen. De zogenaamde 'deep seaters' zoals de SUNS sofasets Volar of Vittoria spelen daar optimaal op in. Met een royale zitting en extra kussens creëer je precies je ideale zit. Ontspannen rechtop of heerlijk onderuit. Een ander opvallend aspect van deze uiterst comfortable sets zijn de ‘envelopkussens’ met mooie ronde vormen. Een plaatje voor het oog!

The ultimate luxury is being able to relax and enjoy your home

Diningtable_SUNS_Palermo_Neolithblack_Punta_mood_2000-w
Diningset_SUNS_Palermo_Neolithwhite_Nappa_mood_detail_2_1500-w
Diningtable_SUNS_Palermo_Neolithblack_mood_2_1500-w

Nieuwsgierig naar de SUNS collecties 2023?

Vraag vandaag nog onze nieuwe brochure aan of bezoek het SUNS Experience Center (op afspraak) in Vught.