Lifestyle Collection

ACCESSOIRES OOK VOOR BUITEN

Lampen

SOLAR EDITIE

Buitenverlichting op zonne-energie. Slimmer kan het niet. Zet een lamp neer waar je het maar nodig hebt, of ontwerp een compleet draadloos lichtplan voor je tuin. Met de series Mr. Solar en Mrs. Solar heb je de vrijheid om het zo aan te pakken als je wilt.

Poefen 

P.E.T. COLLECTIE

Leuke en stijlvolle poef in fraaie kleuren. Onze poefen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen waardoor ze sterk, weerbestendig en duurzaam zijn. Dat zit wel zo lekker!

Kussens

P.E.T. COLLECTIE

Lekkere en comfortabele kussens in aangename kleuren. Onze kussens zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen waardoor ze sterk, weerbestendig en duurzaam zijn. Dat zit wel zo lekker!

Vloerkleden

VOOR BUITEN ÉN BINNEN

Bestand tegen hitte, kou, regen en wind. Kleurvast materiaal duurzaam gemaakt uit gerecyclede PET-flessen. SUNS vloerkleden gebruik je net zo gemakkelijk binnen als buiten.

Vazen 

ALL-ALUMINIUM 

Fraaie, royaal gedimensioneerde vaas. Doet het binnen goed, maar kun je met een gerust hart buiten laten staan. De all-aluminium vaas met solide kleurcoating kan wel tegen een buitje. Drie maten, zes kleuren om lekker mee te mixen.