Furniture Protector
<
>

Furniture Protector

Furniture Protector
 

Furniture Protector

Samen bevorderen de SUNS Furniture Cleaner en Protector het zelfreinigende vermogen van het het materiaal.

Samen bevorderen de SUNS Furniture Cleaner en Protector het zelfreinigende vermogen van het het materiaal.

  • Milieuvriendelijk
  • Geschikt voor diverse materialen
  • Sterk reinigende werking
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
06.26.85-1
Toon verkooppunten
Furniture Protector

De SUNS Furniture Protector met nanotechnologie is een duurzaam product voor de bescherming van meubels van harde materialen, zoals kunststof, wicker, SensoTex, aluminium, glas en durable top. De SUNS Furniture Protector zorgt voor een langdurige en actieve bescherming van het materiaal, het herstelt de uitstraling en zorgt voor diepere kleurintensiteit door een actieve nano-beschermingslaag. Dankzij de vuilafstotende en antistatische eigenschappen worden de behandelde oppervlakten zelfreinigend.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. De protector aanbrengen op een schone ondergrond. Gebruik voor schoonmaken SUNS Furniture Cleaner. Spray kleine hoeveelheden over het oppervlak. Direct uitwrijven met schone microvezeldoek. Niet meer dan 1 m2 per keer behandelen i.v.m. optimale verwerking. Desgewenst opwrijven voor versnelde reactie. Product reageert binnen 8 uur volledig en werkt langdurig. Verwerkingstemperatuur tussen 10 - 30 °C.

Veiligheid
Irriterend voor de huid. Buiten bereik van kinderen houden. 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Inhoud: 500 ml

Speciaal ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van diverse hardere materialen zoals kunststof, wicker, SensoTex, aluminium, glas, ceramic, durable stone en durable top.

Met een nano-actieve laag, zorgt de Protector voor een langdurige bescherming van het materiaal en een diepere kleurintensiteit.

Verwante producten