Facts

Nice to know

 

 

Tuinmeubelen

voor een outdoor lifestyle

SUNS combineert kwaliteit met innovaties in materiaal en constructie. Het resulteert in 4 collecties in 4 verschillende sferen. Ontworpen om lang mee te gaan. Ervaar onze visie op buitenmeubilair

MATERIAAL

SUNS heeft een voorkeur voor duurzame materialen. Teak, aluminium, touw en textileen dragen bij aan de aantrekkingskracht van onze tuinmeubelen. SUNS-producten zijn ontworpen om het hele jaar door buiten te staan, maar ze blijven langer mooi als je ze binnen opbergt in de perioden dat ze niet worden gebruikt. En natuurlijk kunnen alle natuurlijke materialen na verloop van tijd verkleuren, dit hoort bij de charme van het product. Je kunt rekenen op de duurzaamheid van SUNS, zelfs bij intensief gebruik.

KWALITEIT

Kwaliteit is een kwestie van keuze. In materialen, in ontwerp en constructie. Heb je een goede basis, dan zul je de kwaliteit moeten bewaken in elke stap van het productieproces. Met jarenlange ervaring in meubelproductie weet SUNS kwaliteit te realiseren en te behouden. Dit maakt jouw product comfortabel en betrouwbaar.

ONTWERP

Vorm en functie komen samen. In een meubel om keer op keer van te genieten. Om in te ontspannen of om gewoon naar te kijken. Voor in de tuin, patio of op het terras. SUNS neemt design serieus. Het resultaat is tuinmeubilair met smaak. Positief, authentiek en net dat beetje anders. Enjoy!

INNOVATIE

Materiaal, ontwerp, constructie en productieproces. De afgelopen twee decennia heeft SUNS zich verdiept in de kunst van het maken van meubels. We hebben elk aspect grondig opnieuw geëvalueerd. En we houden nooit op met leren. SUNS is continu bezig met het ontwikkelen van een onderscheidende tuinervaring.