Wood Protector

Shine

 

Stone & Wood Protector SUNS Shine Zoom

Stone & Wood Protector SUNS Shine

Stone & Wood Protector SUNS Shine

Schrijf de eerste review over dit product

Geschikt voor alle steen- en houtsoorten. Voorkomt gladheid op houten en stenen terrassen.

Water- en olieafstotend

Zelfreinigend en nano-protectie

Anti-gladheid

Actieve langdurige werking

Beschrijving

De SUNS Shine Stone & Wood Protector met nanotechnologie is een zelfreinigend impregneermiddel dat gladheid op houten en stenen terrassen voorkomt. Het is water- en olieafstotend, beschermt tegen uv-licht, heeft een actieve langdurige werking en is volledig dampdoorlatend. De SUNS Shine Stone & Wood Protector is geschikt voor alle steen- en houtsoorten, poreuze natuursteen, baksteen en beton en beschermt langdurig tegen algen, schimmel en overige watergevoelige parasieten.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Alleen buiten gebruiken. Eerst de ergste vuilresten van het oppervlak verwijderen. Bij twijfel over het effect op de ondergrond is het verstandig eerst vooraf een kleine hoeveelheid aan te brengen om het product te testen.

De protector onverdund en egaal aanbrengen met een kwast of spuit (sprayen). Werkt ook op een vochtige en licht vervuilde ondergrond, zolang de ondergrond niet heel erg nat is. De impregnatie is een eenlaags systeem: na droging ontstaat een waterafstotende laag. Een tweede laag aanbrengen heeft geen effect. Druppelvorming of te veel aangebracht vloeistof direct afnemen ter voorkoming van glans- en vlekvorming. Ca. 20-30 minuten laten drogen. Protector reageert volledig binnen 24 uur. Gedurende droogtijd niet belasten met water of olie.

Veiligheid
Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik beschermende handschoenen en oog- en gelaatsbescherming. 

Opstelling / maten

Materialen / kleuren