Textile Protector
<
>

Textile Protector

Textile Protector
 

Textile Protector

De SUNS Textile Cleaner en Protector zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en waterafstotend textiel.

De SUNS Textile Cleaner en Protector zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en waterafstotend textiel.

  • Milieuvriendelijk
  • Water- en olieafstotend
  • Zelfreinigend en nano-protectie
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
06.26.85-2
Toon verkooppunten
Textile Protector

De SUNS Textile Protector met nanotechnologie is een effectief en duurzaam impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het beschermen van waterafstotende kussens, parasols, tentdoeken etc., zowel binnen- als buitenshuis. De nano-beschermingslaag bindt met de vezels, is dampdoorlatend, behoudt kleurechtheid en beschermt tegen weersinvloeden, vloeistoffen, olie en vet. De SUNS Textile Protector is geschikt voor kunststof, katoen en andere textielsoorten.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. Bevochtig het oppervlak met water. Breng Protector onverdund aan. Spray gelijkmatig van boven naar beneden op 15-20 cm afstand van het product totdat er pareltjes ontstaan. Laat Protector 6-12 uur drogen (bij 18 - 20 °C) voor gebruik. Na 24 uur volledige reactie. Actieve werking gedurende ca. 1 jaar, mits niet blootgesteld aan frequent wassen, schrobben of stomerij. Indien parelende werking afneemt de behandeling herhalen. Na behandeling zijn voedselvlekken eenvoudig te verwijderen met een vochtig microvezeldoekje (swipen, niet inwrijven). In geval van sterke vervuiling het materiaal reinigen met SUNS Textile Cleaner. Desgewenst gereinigde deel opnieuw impregneren met Textile Protector.

Veiligheid
Buiten bereik van kinderen houden. Spray bij voorkeur in de buitenlucht, voorkom overvloedig inademen, ventileer binnenshuis goed, gebruik handschoenen en oog- en gelaatsbescherming.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Inhoud: 1 L

Deze Protector is speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en waterafstotend textiel.

De Protector is een effectief en duurzaam impregneermiddel dat met behulp van nanotechnologie een actieve laag op het textiel aanbrengt. Het herstelt de waterafstotende werking en helpt beschermen tegen weersinvloeden, vloeistoffen, olie en vet.

Verwante producten