Textile Cleaner
<
>

Textile Cleaner

Textile Cleaner
 

Textile Cleaner

De SUNS Textile Cleaner en Protector zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en waterafstotend textiel.

De SUNS Textile Cleaner en Protector zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en waterafstotend textiel.

  • Milieuvriendelijk
  • Water- en olieafstotend
  • Sterk reinigende werking
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
06.25.85-2
Toon verkooppunten
Textile Cleaner

De SUNS Textile Cleaner met nanotechnologie is een milieuvriendelijk reinigingsmiddel dat geschikt is voor textileen, katoen en synthetische textielsoorten. Met de SUNS Textile Cleaner krijgt u (waterafstotende) kussens, bankstellen, vloerkleden, parasols, tentdoeken etc. weer mooi schoon. Dankzij het actieve, snelwerkende concentraat heeft de cleaner een sterk reinigende werking en is het product zeer duurzaam in verbruik. De cleaner is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. Ergste vuilresten van oppervlak verwijderen met een zachte borstel. Meng 1 dop op 1 liter water en roer goed door. Was het oppervlak met een spons of zachte borstel en droog daarna met een schone zeem en/of microvezeldoek. Bij sterke vervuiling de behandeling herhalen of dosering verhogen. De cleaner is uitsluitend te combineren met SUNS Textile Protector.

Veiligheid
Buiten het bereik van kinderen houden.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Inhoud: 500 ml

Deze Cleaner is speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en waterafstotend textiel. Denk daarbij aan kussens, meubelbekleding, parasols, tentdoeken, etc. zowel binnen- als buitenshuis.
Verwante producten