Tuintafel SUNS Palermo
<
>

Tuintafel

Palermo
 

Tuintafel SUNS Palermo

Stijlvolle tuintafel met blad van Neolith®.

Stijlvolle tuintafel met blad van Neolith®.

  • Duurzaam aluminium
  • Weerbestendig
  • Neolith® top
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2023.15
Toon verkooppunten
Tuintafel SUNS Palermo

SUNS Palermo is een tuintafel in optima forma. Met een lengte van maar liefst 3.20 meter biedt de Palermo met gemak plaats aan 10 familieleden, vrienden en gasten. Dat is nog eens tafelen!

Het frame bestaat uit eersteklas industrieel aluminium. De poten geven SUNS Palermo een stijlvolle touch én zorgen voor een solide constructie.

Het tafelblad is gemaakt van Neolith®. Een onverslijtbaar blad gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen. Ook is er een tafelblad mogelijk van massieve teakhouten planken met een stijlvolle curve in de rand. Dankzij zijn formaat en de kleurstelling is SUNS Palermo uitstekend te combineren met alle SUNS dining chairs.

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Tuintafel:
Lengte x breedte: 320 x 116 cm
Hoogte: 75 cm

 

Het frame van bestaat uit solide aluminium. Dankzij dikke industriële kwaliteit aluminium heeft de tafel een solide constructie. De poedercoating geeft een fraaie afwerking en extra lange levensduur. 

Het tafelblad is gemaakt van Neolith® en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. Via een innovatief proces van sinteren worden de tafelbladen gevormd. Het resultaat is een zeer hard, ondoordringbaar en krasbestendig materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden: koude, hitte, vocht, droogte, UV-licht. Neolith® tafelbladen hebben een lange levensduur en behouden hun fraaie uitstraling.

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Matt white

Tafeltops

  • Neolith® black

  • Neolith® white

Verwante producten