Tuintafel Teak SUNS Palermo
<
>

Tuintafel Teak

Palermo
 

Tuintafel Teak SUNS Palermo

Stijlvolle tuintafel met blad van teak.

Stijlvolle tuintafel met blad van teak.

  • Duurzaam aluminium
  • Teak
  • Weerbestendig
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2022.01
Toon verkooppunten
Tuintafel Teak SUNS Palermo

SUNS Palermo is een tuintafel in optima forma. Met een lengte van maar liefst 2.80, 3.40 of 4.20 meter biedt de Palermo met gemak plaats aan 10 familieleden, vrienden en gasten. Het frame heeft een subtiele vormgeving en dankt zijn robuustheid aan het gebruik van eersteklas industrieel aluminium. Het tafelblad bestaat uit massief teak met een stijlvolle curve in de rand. 

Je kunt bij de Palermo ook kiezen voor een tafelblad van Neolith®. Een onverslijtbaar blad gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen. Deze variant is verkrijgbaar in de maten 2.80 en 3.20 meter.

 

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

SUNS Palermo is beschikbaar in:

Lengte x breedte: 280 x 100 cm
Hoogte: 75,5 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 72,5 cm

Lengte x breedte: 340 x 100 cm
Hoogte: 75,5 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 72,5 cm

Lengte x breedte: 420 x 100 cm
Hoogte: 75,5 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 72,5 cm

 

Het frame van bestaat uit solide aluminium. Dankzij dikke industriële kwaliteit aluminium heeft de tafel een solide constructie. De poedercoating geeft een fraaie afwerking en extra lange levensduur.

Het tafelblad is vervaardigd uit teak. Deze tropische houtsoort heeft uitstekende buiteneigenschappen. Het is vocht- en weerbestendig en heeft een lange levensduur. Na verloop van tijd, verkleurt teak in een aangenaam warm grijs. Dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout. De tafel is beschikbaar in enkel teak of incl. sikaflex details. 


Onderhoud:

Na verloop van tijd verkleurt teak naar een aangenaam warmgrijze tint. Dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout. Wij raden aan het teak te onderhouden met de SUNS Wood Cleaner en SUNS Wood Protector.  Het aluminium kan worden onderhouden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector.

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Matt white

  • Camel sand

Teak

  • Natural

Verwante producten