Wood Cleaner
<
>

Wood Cleaner

Wood Cleaner
 

Wood Cleaner

Met de SUNS Wood producten, reinig je iedere onbewerkte houtsoort gemakkelijk en diep.

Met de SUNS Wood producten, reinig je iedere onbewerkte houtsoort gemakkelijk en diep.

  • Milieuvriendelijk
  • Sterk reinigende werking
  • Maakt snel en gemakkelijk schoon
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
06.25.85
Toon verkooppunten
Wood Cleaner

De SUNS Wood Cleaner met nanotechnologie is een kleurloze, milieuvriendelijke reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het renoveren van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten. De cleaner reinigt diep, maakt snel en gemakkelijk schoon en geeft het hout zijn natuurlijke uitstraling terug. De SUNS Wood Cleaner is een kleurloze vloeistof op waterbasis, bevat geen oplosmiddelen en verwijdert de zilvergrijze kleur, schimmels en algen die het hout aantasten.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! De ergste vuilresten al borstelend van het oppervlak afspoelen. De omgeving rondom de te behandelen oppervlakte eveneens goed nat maken. Gebruik ter bescherming van de houtvezels geen hogedrukspuit!
Cleaner in beperkte dosering aanbrengen. Het behandelde oppervlak met stevige borstel, in kleine delen tegelijk behandelen. Het product kan gaan schuimen. 2 tot 5 min. laten inwerken. Laat niet opdrogen, anders opnieuw bevochtigen en aanbrengen.
Verwijder het opgeloste vuil door het oppervlak te borstelen en tegelijkertijd met schoon water af te spoelen. In geval van hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.
Laat het hout volledig drogen. Wij adviseren vervolgens de SUNS Wood Protector aan te brengen voor langdurige bescherming.

Veiligheid
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Draag beschermende handschoenen, oog- en gelaatsbescherming. Buiten bereik van kinderen houden.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Inhoud: 1 L

Met de SUNS Wood producten, reinig je iedere onbewerkte houtsoort gemakkelijk en diep. De Cleaner verwijdert aanslag van algen en schimmels.

Verwante producten