Wood Protector
<
>

Wood Protector

Wood Protector
 

Wood Protector

Met de SUNS Wood producten, reinig je iedere onbewerkte houtsoort gemakkelijk en diep.

Met de SUNS Wood producten, reinig je iedere onbewerkte houtsoort gemakkelijk en diep.

  • Milieuvriendelijk
  • Water- en olieafstotend
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
06.26.85
Toon verkooppunten
Wood Protector

De SUNS Wood Protector met nanotechnologie is een transparant oplosmiddel voor het beschermen van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten, zowel binnen- als buitenshuis. De SUNS Wood Protector met duurzame nano-protectie creëert een onzichtbare, goed hechtende, uv-filterende en dampdoorlatende laag die het hout beschermt tegen water, olie, mossen, algen en schimmels en zo de natuurlijke uitstraling van het hout in stand houdt. Bij teak vooraf behandelen met SUNS Wood Cleaner voor het verkrijgen van goede impregnatie.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. De ondergrond droog, schoon en vetvrij maken. Gebruik voor snel en effectief reinigen van hout de SUNS Wood Cleaner. Niet verwerken onder 5° C.

Breng het product onverdund aan en smeer egaal uit met zachte borstel of kwast. Product kan licht schuimen. Aanbrengen kan ook met spuitpistool (0.8 mm), niet vernevelen. Druppels vermijden en meteen afvegen. Voor optimale bescherming 2x aanbrengen.

Eerste laag ca. 1 uur laten drogen alvorens een nieuwe laag op te brengen. Droogtijd enkele uren afhankelijk van temperatuur en ondergrond. Het product heeft binnen ca. 24 uur volledig gereageerd. In deze tijd het oppervlak niet met water of olie belasten.

Veiligheid
Buiten bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oog- en gelaatsbescherming gebruiken. Niet vernevelen.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Inhoud: 1 L

Met de SUNS Wood producten, reinig je iedere onbewerkte houtsoort gemakkelijk en diep.

Door je houten meubilair, terras, veranda en/of schutting na het reinigen te behandelen met de Protector, breng je een ultradunne beschermingslaag aan, die het hout langdurig beschermt tegen de invloed van water, olie, mossen, algen en schimmels.

Verwante producten