Josh V

JOSH V HOME x SUNS

JOSH V Home x SUNS … een bijzonder stijlvolle combinatie voor het aankleden van de buitenruimte! De stadsvilla van Josh Veldhuizen is het eerste project van deze unieke samenwerking. 

SUNS-JoshV-12-5
SUNS-JoshV-16-3

Design Secrets

Josh V x SUNS met Appie Vos van Dutch Home Design

Volar 

SOFA SET

€ 17.799,-

Sofaset Volar is jouw ultieme zithoek. Kenmerkend is de royale kussenpartij die je normaal alleen in het interieur tegenkomt. Het geeft Volar een warme en comfortabele uitstraling. Het geheel staat op een frame van hoogwaardig industrieel aluminium.

Deze dikkere kwaliteit aluminium geeft de set een solide constructie en een lange levensduur. De zitting en rugkussens zijn rijk gevoerd en geven een optimaal zitcomfort. Arm- en rugleuningen zijn voorzien van dezelfde luxe kussenstructuur en bekleding als de kussens.

Sofaset_SUNS_Volar_MB_Lighttaupe_taupegravel_Neolithblack_1500_2
Diningtable_SUNS_Palermo_320_MRG_neolithblack_2500

Palermo

TUINTAFEL | 3.20 M.

€ 6.399,-

SUNS Palermo is een tuintafel in optima forma. Het tafelblad is bij deze variant gemaakt van Neolith®. Een slijtvast blad gemaakt uit 100% natuurlijke grondstoffen. Het frame bestaat uit eersteklas industrieel aluminium. De poten geven SUNS Palermo een stijlvolle touch én zorgen voor een solide constructie. En met een lengte van maar liefst 3.20 meter biedt de Palermo met gemak plaats aan 10 familieleden, vrienden en gasten.

SUNS-JoshV-14-4
foto06-3
foto06-3
SUNS-JoshV-14-4
diningchair_suns_avero_mrg_camelsand_softgrey_1500

Avero

TUINSTOEL | FISHBONE 

€ 699,-

Buiten dineren in stijl. Met zijn klassieke vorm, elegante touwwerk en extra brede zit, is tuinstoel Avero een lust voor het oog. Het hoogwaardige touwwerk in fishbone weaving geeft de stoel een unieke uitstraling. De extra brede zit en comfortabele kussens, maken de stoel een trouwe metgezel tijdens heerlijke lange zomeravonden. Zowel frame, touwwerk als kussens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


SUNS-JoshV-foto17

Stylish summer vibes.

diningchair_suns_revello_mrg_naturalgravel_1500

Revello

TUINSTOEL  | FISHBONE

€ 499,-

Tuinstoel ofwel dining chair SUNS Revello is geïnspireerd op de iconische designs van de Jaren ’50. Het frame is verfijnd slank en vervaardigd uit sterk roestvrijstaal. De zitting heeft een weving van touw (fishbone weaving). Dit geeft de stoel een speelse look en een aangename touch. De kussens zijn eenvoudig en comfortabel. Dankzij gebruik van de premium buitenstof Sunproof® zijn de kussens weerbestendig en kleurvast.


SUNS-JoshV-15-3
SUNS-JoshV-11-7
SUNS-JoshV-foto19-2
SUNS-JoshV-foto18
SUNS-JoshV-11-7
SUNS-JoshV-foto19-2
diningtable_suns_grado_neolith_2

Grado

TUINTAFEL Ø150 cm | NEOLITH® BLAD

Rond is fijn. Deze tuintafel brengt dan ook onmiddellijk sfeer op je terras. En als het toch gezellig is, maak je gemakkelijk plaats voor een extra bord aan een ronde tafel. Tuintafel SUNS Grado heeft een solide aluminium voet, wat zorgt voor een degelijke constructie en optimaal zitcomfort door het ontbreken van tafelpoten.

Deze variant met Neolith® tafelblad werd speciaal op verzoek van Josh gemaakt. De Grado tuintafel in standaard uitvoering heeft een tafelblad van teak en is verkrijgbaar voor €2.199,-

SUNS-JoshV-foto22-3
SUNS-JoshV-foto21-3
SUNS-JoshV-foto20-3