Sofaset SUNS Volar
<
>

Sofaset

Volar
 

Sofaset SUNS Volar

Stoere premium sofaset met royale kussenpartij voor ultiem zitcomfort.

Stoere premium sofaset met royale kussenpartij voor ultiem zitcomfort.

 • Duurzaam aluminium
 • Quick Dry Foam®
 • Sunproof®
 • Kussens waterafstotend
 • Neolith® top
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2023.11
Toon verkooppunten
Sofaset SUNS Volar

Sofaset SUNS Volar is jouw ultieme zithoek. Kenmerkend is de royale kussenpartij die je normaal alleen in het interieur tegenkomt. Het geeft SUNS Volar een warme en comfortabele uitstraling. Het geheel staat op een frame van hoogwaardig industrieel aluminium. Deze dikkere kwaliteit aluminium geeft de set een solide constructie en een lange levensduur. De zitting en rugkussens zijn rijk gevoerd en geven een optimaal zitcomfort. Arm- en rugleuningen zijn voorzien van dezelfde luxe kussenstructuur en bekleding als de kussens.

Ook is SUNS Volar geheel afgekleed met de premium buitenstof Sunproof®. Deze stof is weer- en waterbestendig, kleurvast en voelt heerlijk zacht aan. SUNS Volar heeft bovendien een innovatieve kern van Quick Dry Foam®, waardoor de set het hele jaar buiten kan blijven staan en de zitting snel droogt. 

Deze set is er ook in de variant Volar Loungeset, met een vaste hoek voor een extra warme en huiselijke sfeer. SUNS Volar is onderdeel van het YOU CREATE programma. Dat betekent dat de productlijn uit diverse losse elementen bestaat die je naar hartenlust kunt combineren. Een vaste hoek, een L-deel met linker of rechter armleuning, een middenstuk voor extra lengte, een losse 3-zits sofabank of loungestoel, een kleine of grote loungetafel, een opstelling met armleuningen of juist niet: jij mag het zeggen! Met SUNS Volar creëer je zelf de ideale opstelling voor jouw tuin of terras. 

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

SUNS Volar onderdeel van het YOU CREATE programma, wat betekent dat alle elementen los verkrijgbaar zijn en je dus tevens zelf je ideale opstelling kunt samenstellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een wat kleinere sofaset met sofabank en twee loungestoelen of een zeer royale sofaset met twee keer een 4-zits sofabankopstelling. Hieronder de elementen van de SUNS Volar Sofaset. Kijk voor nog meer losse elementen in deze serie bij de SUNS Volar Loungeset.

2-zitsbank met armleuning links:
Breedte x diepte: 212 x 119 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm
Zitdiepte: 66 cm
Zit breedte: 190 cm

2-zitsbank met armleuning rechts:
Breedte x diepte: 212 x 119 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm
Zitdiepte: 66 cm
Zit breedte: 190 cm

3-zitsbank:
Breedte x diepte: 328 x 119 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm
Zitdiepte: 66 cm
Zit breedte: 284 cm

Loungestoel:
Breedte x diepte: 136 x 119 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm
Zitdiepte: 66 cm
Zit breedte: 92 cm

Loungetafel rechthoek klein:
Lengte x breedte: 120 x 60 cm
Hoogte: 17 cm

Loungetafel rechthoek groot:
Lengte x breedte: 150 x 100 cm
Hoogte: 17 cm

 

SUNS maakt gebruik van hoogwaardig industrieel aluminium. Dankzij deze dikkere kwaliteit aluminium staat de loungeset zeer solide en heeft een lange levensduur. Het frame heeft bovendien een coating (in matt black) die de levensduur verder verlengt en zorgt voor een fraaie uitstraling. De kussens en zitting bestaan uit Quick Dry Foam®. Dit materiaal heeft een open celstructuur waardoor (regen)water snel wordt afgevoerd en luchtcirculatie maximaal is. Zo is de zitting razendsnel droog na een regenbui. 

De kussens en zitting zijn afgewerkt met de premium buitenstof Sunproof®. Deze stof is waterafstotend, weerbestendig en kleurvast. Dankzij de eersteklas materialen kan loungeset SUNS Volar het hele jaar door buiten blijven staan. Het tafelblad is gemaakt van Neolith® en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. Via een innovatief proces van sinteren worden de tafelbladen gevormd. Het resultaat is een zeer hard, ondoordringbaar en krasbestendig materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden: koude, hitte, vocht, droogte, ijs en UV-licht. Neolith® tafelbladen hebben een lange levensduur en behouden hun fraaie uitstraling.


Onderhoud:

Het aluminium kan worden onderhouden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector en de kussens kunnen worden onderhouden met de SUNS Textile Cleaner en SUNS Textile Protector.

Aluminium

 • Camel sand

 • Matt Black

Sunproof® stof

 • Natural Gravel

 • Light Taupe Gravel

 • Taupe Gravel

Tafeltops

 • Neolith® Marble black

 • Neolith® Marble white

 • Neolith® Terrazzo light taupe

 • Neolith® Terrazzo light grey

Verwante producten