Loungeset SUNS Volar
<
>

Loungeset

Volar
 

Loungeset SUNS Volar

Stoere premium loungeset met royale kussenpartij voor ultiem zitcomfort.

Stoere premium loungeset met royale kussenpartij voor ultiem zitcomfort.

 • Duurzaam aluminium
 • Quick Dry Foam®
 • Sunproof®
 • Kussens waterafstotend
 • Neolith® top
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2023.10
Toon verkooppunten
Loungeset SUNS Volar

Loungeset SUNS Volar is jouw ultieme zithoek. Kenmerkend is de royale kussenpartij die je normaal alleen in het interieur tegenkomt. Het geeft SUNS Volar een warme en comfortabele uitstraling. Het geheel staat op een frame van hoogwaardig industrieel aluminium. Deze dikkere kwaliteit aluminium geeft de set een solide constructie en een lange levensduur. 

De zitting en rugkussens zijn rijk gevoerd en geven een optimaal zitcomfort. Arm- en rugleuningen zijn voorzien van dezelfde luxe kussenstructuur. SUNS Volar is geheel afgekleed met de premium buitenstof Sunproof®. Deze stof is weer- en waterbestendig, kleurvast en voelt heerlijk zacht aan. 

SUNS Volar heeft bovendien een innovatieve kern van Quick Dry Foam®, waardoor de set het hele jaar buiten kan blijven staan en de zitting snel droogt. Dat zit wel zo lekker na een regenbui! Deze set is er ook in de variant Sofaset, met losse bank(en) en/of loungestoelen voor een stijlvolle touch. 

SUNS Volar is onderdeel van het YOU CREATE programma. Dat betekent dat deze productlijn uit diverse losse elementen bestaat die je naar hartenlust kunt combineren. Een vaste hoek, een L-deel met linker of rechter armleuning, een middenstuk voor extra lengte, een losse 3-zits sofabank of loungestoel, een kleine of grote loungetafel: jij mag het zeggen! Met SUNS Volar creëer je zelf de ideale opstelling voor jouw tuin of terras. 

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Loungeset SUNS Volar is standaard verkrijgbaar in twee opstellingen: als kleine hoekopstelling of als grote hoekopstelling, met bijpassende loungetafel. Daarnaast is SUNS Volar onderdeel van het YOU CREATE programma, wat betekent dat alle elementen los verkrijgbaar zijn en je dus tevens zelf je ideale opstelling kunt samenstellen. Hieronder de elementen van de SUNS Volar Loungeset. 

2-zitsbank met armleuning links:
Lengte x breedte: 119 x 212 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm

2-zitsbank met armleuning rechts:
Lengte x breedte: 119 x 212 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm

3-zitsbank:
Lengte x breedte: 119 x 328 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm

Middenstuk (single seater):
Lengte x breedte: 119 x 95 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm

Hoek:
Lengte x breedte: 119 x 119 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm

Loungestoel:
Lengte x breedte: 119 x 136 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm

Loungetafel rechthoek klein:
Lengte x breedte: 120 x 60 cm
Hoogte: 17 cm

Loungetafel rechthoek groot:
Lengte x breedte: 150 x 100 cm
Hoogte: 17 cm

Loungetafel vierkant:
Lengte x breedte: 100,5 x 100.5 cm
Hoogte: 17 cm

SUNS maakt gebruik van hoogwaardig industrieel aluminium. Dankzij deze dikkere kwaliteit aluminium staat de loungeset zeer solide en heeft een lange levensduur. Het frame heeft bovendien een coating (in matt black) die de levensduur verder verlengt en zorgt voor een fraaie uitstraling. 

De arm- en rugdelen bestaan uit Quick Dry Foam®. Dit materiaal heeft een open celstructuur waardoor (regen)water snel wordt afgevoerd en luchtcirculatie maximaal is. Zo is de set razendsnel droog na een regenbui. 

De kussens zijn afgewerkt met de premium buitenstof Sunproof®. Deze stof is waterafstotend, weerbestendig en kleurvast. Dankzij de eersteklas materialen kan loungeset SUNS Volar het hele jaar door buiten blijven staan. 

Het tafelblad is gemaakt van Neolith® en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. Via een innovatief proces van sinteren worden de tafelbladen gevormd. Het resultaat is een zeer hard, ondoordringbaar en krasbestendig materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden: koude, hitte, vocht, droogte en UV-licht. Neolith® tafelbladen hebben een lange levensduur en behouden hun fraaie uitstraling.


Onderhoud:

Het aluminium kan worden onderhouden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector en de kussens kunnen worden onderhouden met de SUNS Textile Cleaner en SUNS Textile Protector.

Aluminium

 • Camel sand

 • Matt Black

Sunproof® stof

 • Natural Gravel

 • Light Taupe Gravel

 • Taupe Gravel

Tafeltops

 • Neolith® Marble black

 • Neolith® Marble white

 • Neolith® Terrazzo light taupe

 • Neolith® Terrazzo light grey

Verwante producten