Loungeset SUNS Blocchi
<
>

Loungeset

Blocchi
 

Loungeset SUNS Blocchi

Ultieme design loungeset die je geheel naar wens samenstelt.

Ultieme design loungeset die je geheel naar wens samenstelt.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2024.19
Toon verkooppunten
Loungeset SUNS Blocchi

SUNS Blocchi Loungeset steelt de show met zijn speelse en opvallende design. Uitnodigende ronde vormen, volledig in stof. Volumineuze organisch gevormde zitelementen. Een zeer relaxte zit en een uitnodigend aanzien. Een design-object waarmee je de sfeer van een modern interieur letterlijk naar buiten haalt.

De loungeset is afgewerkt met een eersteklas buitenstof van Spaans fabricaat. Deze stof is voorzien van een speciale coating aan de binnen- en buitenkant waardoor er geen vocht tot de kern doordringt. De stof voelt zacht aan en is stijlvol verwerkt met minimale naden waardoor de elementen een mooie strakke uitstraling hebben.

Bij ieder element zijn sierkussens in dezelfde stof inbegrepen. De losse kussens geven Blocchi een speels karakter en maken dat jij je perfecte plek creëert voor een buitenlunch, borrel en ontspanningsmoment.

Blocchi is onderdeel van het SUNS You Create programma, waarmee je de diverse elementen naar wens combineert en daarmee je ideale set samenstelt.

SUNS Blocchi biedt ook een daybed die je los neerzet of in de loungeset integreert. SUNS Blocchi combineert uitstekend met de Farzi of Termoli loungetafels.

 

 

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

YOU CREATE betekent dat je uit losse elementen zelf je ideale opstelling kunt samenstellen. Er is keuze uit de onderstaande elementen:

1-zitelement:
Breedte x diepte: 114 x 120 cm
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 43 cm
Zitdiepte: 50 cm
Zit breedte: 112 cm

2-zits bank recht:
Breedte x diepte: 180 x 120 cm
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 43 cm
Zitdiepte: 50 cm
Zit breedte: 178 cm

Grote hoek:
Breedte x diepte: 218 x 134 cm
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 43 cm
Zitdiepte: 50 cm
Zit breedte: 160 cm
 
2-zits bank rond:
Breedte x diepte: 224 x 134 cm
Hoogte: 89cm
Zithoogte: 43 cm
Zitdiepte: 50 cm
Zit breedte: 190 cm
 
Daybed:
Breedte x diepte: 180 x 215 cm
Hoogte: 89 cm
Zithoogte: 43 cm
 


Alle Blocchi elementen zijn voorzien van twee sierkussens 50 x 50 cm, de Blocchi hoek en 1-zits element hebben één sierkussen.

Het binnenwerk van de kussens is gemaakt van Polyurethaanschuim. Dit hoogwaardige materiaal geeft een hoog zitcomfort en een lange levensduur.

De kussens zijn bekleed met premium buitenstof van Spaans fabricaat is voorzien van een speciale coating aan binnen- en buitenzijde en is daardoor kleurvast, water- weer- en UV-bestendig en gaat schimmel- en algenvorming tegen. Ondanks de robuuste eigenschappen voelt de stof heerlijk zacht aan.

Dankzij gebruik van deze hoogwaardige materialen kan de SUNS Blocchi loungeset het hele jaar buiten blijven staan.


Onderhoud kussens
Wij raden aan de kussens te onderhouden met de SUNS Textile Cleaner en SUNS Textile Protector.


 

Sunproof® stof

  • White Grey Bouclé

Verwante producten