Low Dining tuintafel SUNS Grado
<
>

Low Dining tuintafel

Grado
 

Low Dining tuintafel SUNS Grado

Sfeervolle ronde ‘low dining’ tuintafel met een robuuste touch en optimale beenruimte.

Sfeervolle ronde ‘low dining’ tuintafel met een robuuste touch en optimale beenruimte.

  • Gecertificeerd teak
  • Duurzaam aluminium
  • Weerbestendig
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2024.20
Toon verkooppunten
Low Dining tuintafel SUNS Grado

Tafelen waarbij je iedereen kunt aankijken: rond wint aan populariteit. Met een ronde tafel creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer. De SUNS Grado low dining tuintafel is bovendien lager dan een gewone tuintafel. En samen met bijpassende stoelen, met lagere zit dan doorsnee tuinstoelen, zorgt dit voor een uniek comfort en tafelen in sfeer.

De lagere zit biedt een prettige combinatie van dining en lounging, zodat je zowel rechtop kunt zitten als relaxed onderuit.

De opvallende ronde voet in teakhout zorgt voor een solide constructie. Het geeft de tafel een stoer karakter en een prettige beenruimte. Het naadloos passende teak tafelblad zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Deze tuintafel is uitstekend te combineren de SUNS Dolce low dining tuinstoel.

 

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Low dining tuintafel M:
Diameter Ø: 150 cm
Hoogte: 69 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 64 cm

Low dining tuintafel L:
Diameter Ø: 170 cm

Hoogte: 69 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 64 cm

De SUNS Grado lage tuintafel heeft een tafelblad van gecertificeerd teak. Dit eersteklas teakhout is weerbestendig en heeft een lange levensduur. Teak verkleurt na verloop van tijd in een warmgrijze tint. Dit hoort bij het natuurlijke karakter van het hout en is voor velen de charme van het product. 

De tafelvoet is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium van industriële kwaliteit. Het aluminium is voorzien van een matte kleurlaag die aangebracht is met poedercoating. Deze techniek zorgt voor een slijtvast resultaat en een fraaie uitstraling.

Dankzij gebruik van dit hoogwaardige materiaal kan de tuintafel het hele jaar buiten blijven staan.

Onderhoud
Teak verkleurt na verloop van tijd naar een aangename warmgrijze tint. Dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout.
Wij raden aan het teak te onderhouden met de SUNS Wood Cleaner en SUNS Wood Protector. Het aluminium kan onderhouden worden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector.

 

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Matt white

  • Camel sand

Teak

  • Natural

Verwante producten