Tuintafel met vuurplaats SUNS Monte Vari
<
>

Tuintafel met vuurplaats

Monte Vari
 

Tuintafel met vuurplaats SUNS Monte Vari

Robuuste tuintafel met geïntegreerde vuurplaats.

Robuuste tuintafel met geïntegreerde vuurplaats.

  • Duurzaam aluminium
  • Teak
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2021.10
Toon verkooppunten
Tuintafel met vuurplaats SUNS Monte Vari

Tuintafel binnen de populaire SUNS Monte Vari-lijn met geïntegreerde vuurplaats voor een ultieme zomeravondsfeer. De tuintafel bestaat uit een solide aluminium frame en een fraai teakhouten blad en bestaat uit hele planken voor een extra lange levensduur.

In het tafelblad is een uitsparing gemaakt voor een vuurplaats. Deze apart te bestellen vuurplaats is gasgestookt waarbij het vuur via imitatie-houtblokken zijn weg zoekt. De vuurplaats is afgewerkt met glazen frontjes. Zo geniet je veilig en verantwoord van een vuurtje aan tafel. Hoe sfeervol en warm wil je het hebben?

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Tuintafel met vuurplaats:
Lengte x Breedte: 240 x 100 cm
Hoogte: 76 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 68,5 cm

De SUNS Monte Vari tuintafels zijn voorzien van een solide aluminium frame in de kleuren Matt Royal Grey of Matt White. Dit materiaal met stevige kleurcoating heeft een lange levensduur en is gemakkelijk schoon te maken.

Het tafelblad is van teak. Deze sterke houtsoort is uitstekend geschikt is voor buitengebruik. Teak verkleurt over de jaren tot een warm lichtgrijs, dit hoort bij de natuurlijke charme van het product. Dankzij de hoogwaardige materialen kunnen de tuintafels het hele jaar buiten blijven staan.

Voor de vuurplaats maak je gebruik van gasflessen (propaan) die in iedere kampeerwinkel te koop zijn. De hoogte van het vuur kun je naar wens instellen.


Onderhoud:

Na verloop van tijd verkleurt teak naar een aangenaam warmgrijze tint. Dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout. Wij raden aan het teak te onderhouden met de SUNS Wood Cleaner en SUNS Wood Protector. Het aluminium kan worden onderhouden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector.

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Matt white

  • Camel sand

Tafeltops

  • Natural Teak

Verwante producten