Tuintafel/ bank  SUNS Trento
<
>

Tuintafel/tuinbank

Trento
Vanaf €1,600.00

Tuintafel/tuinbank SUNS Trento

De SUNS Trento Tuintafel & tafelbank mag met recht robuust genoemd worden. De tuinset is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De SUNS Trento Tuintafel & tafelbank mag met recht robuust genoemd worden. De tuinset is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

  • Duurzaam aluminium
  • Teak
  • Weerbestendig
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
01.07.79
Toon verkooppunten
Tuintafel/tuinbank SUNS Trento

Duurzaam aluminium en natuurlijk teak in een robuust design maken van deze SUNS Trento Tuintafel & tafelbank een ware eyecatcher. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen is deze tuinset onderhoudsvriendelijk en kan het hele jaar buiten staan.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

SUNS Trento Tuintafel & bank

Tafel:
Lengte x breedte: 250 cm x 120 cm

Hoogte: 77 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 68 cm

Bank:
Lengte x breedte: 220 cm x 56 cm

Hoogte: 45 cm

Het gebruik van sterke, duurzame en weerbestendige materialen maken van deze SUNS Trento Tuintafel & bank een onderhoudsvriendelijke tuinset. Het roestvrije aluminium frame is mat wit van kleur en geeft de set een solide uitstraling. Het tafelblad en de zitting zijn van natural gecertificeerd teak. Een sterke houtsoort die door het natuurlijke proces verkleurt tot een warm grijs. Het tafelblad heeft een afmeting van 250 x 100 cm en de bank is 220 cm.


Onderhoud:

Na verloop van tijd verkleurt teak naar een aangenaam warmgrijze tint. Dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout. Wij raden aan het teak te onderhouden met de SUNS Wood Cleaner en SUNS Wood Protector.  Het aluminium kan worden onderhouden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector.

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Matt white

Tafeltops

  • Natural Teak

Teak

  • Natural

Verwante producten