Tuintafel/ tuinbank SUNS Vasto
<
>

Tuintafel/tuinbank

Vasto
 

Tuintafel/tuinbank SUNS Vasto

Robuuste tuintafel uit hoogwaardig aluminium met een levendig boomstam-tafelblad van teak.

Robuuste tuintafel uit hoogwaardig aluminium met een levendig boomstam-tafelblad van teak.

  • Duurzaam aluminium
  • Teak
  • Weerbestendig
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2021.01
Toon verkooppunten
Tuintafel/tuinbank SUNS Vasto

SUNS Vasto is een royale tuintafel met een hoogwaardig aluminium frame met daarop een boomstam-tafelblad van teakhout. De materialen en constructie zijn oerdegelijk. Daardoor is de tafel zeer solide en kan het hele jaar buiten blijven staan.

Het tafelblad is gemaakt uit teakhout en heeft de uitstraling van een boomstamdoorsnede. ­­­Deze houtsoort is weerbestendig en kleurt door de jaren heen in een aangenaam warm grijs. Het blad geeft de tafel een levendige en eigen uitstraling (iedere tafel is uniek).

SUNS Vasto is verkrijgbaar met een bijpassende bank in hetzelfde design en eveneens voorzien van een teak-blad als zitting. De tuinbank kan optioneel voorzien worden van de handige SUNS Viëste losse zittingen. Deze vergroten het zitcomfort en zijn gemakkelijk op te bergen.

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

SUNS Vasto is verkrijgbaar in twee maten: L en XL.

Tuintafel Vasto L
Lengte x breedte: 280 x 100 cm

Hoogte: 76 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 72 cm 

Tuintafel Vasto XL
Lengte x breedte: 330 x 100 cm

Hoogte: 76 cm
Hoogte tot onderkant tafelblad: 72 cm 

Tuinbank L
Lengte x breedte: 280 x 44 cm

Hoogte: 44 cm

Tuinbank XL
Lengte x breedte: 330 x 44 cm

Hoogte: 44 cm

Het frame van de SUNS Vasto tuintafel/tuinbank is van industrieel aluminium. Dit is een extra dikke kwaliteit die de tafel een zeer solide constructie geeft en een lange levensduur garandeert.

Het tafelblad is van gecertificeerd teak uit één geheel. Daardoor is het extra sterk. Teak is uitstekend weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Teak is vrij van onderhoud en verkleurt door de jaren heen tot een natuurlijk, warm en sfeervol grijs.


Onderhoud:

Na verloop van tijd verkleurt teak naar een aangenaam warmgrijze tint. Dat hoort bij het natuurlijke karakter van het hout. Wij raden aan het teak te onderhouden met de SUNS Wood Cleaner en SUNS Wood Protector. Het aluminium kan worden onderhouden met de SUNS Furniture Cleaner en SUNS Furniture Protector.

Aluminium

  • Matt royal grey

  • Camel sand

Tafeltops

  • Natural Teak

Teak

  • Natural

Verwante producten