Ligbed

Marino

 

SUNS Marino – Lounger – SUNS Blue Collection Zoom

SUNS Marino – Lounger – SUNS Blue Collection

Ligbed SUNS Marino

Schrijf de eerste review over dit product

Het ligbed SUNS Marino heeft een strakke vormgeving, maar ligt ongekend comfortabel. Dit heerlijke ligbed is in hoogte verstelbaar en optioneel te verkrijgen met een zacht waterafstotend kussen.

 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Verstelbaar
 •  
  Weerbestendig
 •  
  Duurzaam aluminium
Dit ligbed bekijken?
 

Toon verkooppunten
Ligbed SUNS Marino

Beschrijving

Ligbed SUNS Marino zet je misschien op het verkeerde been door zijn eenvoudige strakke vorm. Achter dat design zit een wereld van comfort, mede dankzij een royaal waterafstotend ligkussen dat optioneel verkrijgbaar is. Het stevige aluminium frame is robuust en tegelijkertijd licht van gewicht, zodat je het ligbed eenvoudig kunt verplaatsen. Bovendien is dit hoogwaardige materiaal slijtvast en bestand tegen weerinvloeden. Dit ligbed kan dus prima het hele jaar buiten blijven staan. Dit ligbed laat zich bovendien prima combineren met de andere tuinmeubels uit de SUNS Blue collectie.

Opstelling / maten

Voor dit ligbed is een kussen verkrijgbaar voor extra ligcomfort. 

Lengte x breedte: 203 cm x 76 cm
Zit/lighoogte: 36 cm

Materialen / kleuren

Ligbed vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in de kleur Matt White of Matt Royal Grey. Het aluminium is zeer onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht, waardoor het ligbed eenvoudig te verplaatsen is. Het liggedeelte bestaat uit sterk en duurzaam textileen dat veel comfort biedt. Het waterafstotende kussen met extra hoofdondersteuning is optioneel verkrijgbaar in de kleuren Washed Grey en Anthracite.