Loungeset SUNS Brava

De verfijnde en moderne SUNS Brava Loungeset staat prachtig in iedere tuin. Kwaliteitsmaterialen zoals aluminium, Fast Dry Foam en SensoTex maken deze loungeset luxe, comfortabel en weerbestendig.

 •  
  Duurzaam aluminium
 •  
  SensoTex
 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Weerbestendig
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
04.01.31
Toon verkooppunten
Loungeset SUNS Brava

De stijlvolle SUNS Brava Loungeset is door het gebruik van kwaliteitsmaterialen een bijzonder fraaie en degelijke loungeset. Dankzij het aluminium frame, omkleed met Fast Dry Foam en afgewerkt met SensoTex, kan deze tuinset het hele jaar door buiten blijven staan. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort. De bijpassende loungetafel maakt de tuinset helemaal compleet.

Opstelling / Maten
prod_combinatie

De standaard opstelling van de SUNS Brava Loungeset bestaat uit 4 delen: L-deel links, L-deel rechts, een hoekbank en een stijlvolle loungetafel. Deze set is uit te breiden met een loungestoel, middenstuk en een grotere loungetafel van 140 bij 80 centimeter.

Standaard opstelling 4-delig:
Lengte x breedte: 260 cm x 260 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 43 cm

L-deel:
Lengte x breedte: 160 cm x 86 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 43 cm

Middenstuk:
Lengte x breedte: 74 cm x 86 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 43 cm

Hoekdeel:
Lengte x breedte: 86 cm x 86 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 43 cm

Loungetafel:
Lengte x breedte: 80 cm x 80 cm / 140 cm x 80 cm
Hoogte: 30 cm

Loungestoel:
Lengte x breedte: 84 cm x 86 cm
Hoogte: 90 cm
Zithoogte: 43 cm

Het weerbestendige aluminium frame is verkrijgbaar in de kleur mat royal grijs. Het frame is bekleed met een Fast Dry Foam. De open celstructuur van dit sneldrogende schuim zorgt ervoor dat water er gemakkelijk doorheen loopt. De SensoTex afwerking voelt aan als stof en heeft de weerbestendigheid van kunststof. Het materiaal is licht, sterk en gemakkelijk schoon te houden. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort en kunnen prima tegen een regenbuitje. Het tafelblad is voorzien van gehard glas en is gecoat in dezelfde kleur als het frame.

Aluminium

 • Matt royal grey

Stof

 • Anthracite

Sensotex

 • Black grey

Tafeltops

 • Matt royal grey coated glass