Loungeset SUNS Stockholm

Met de elegante aluminium voet en de teak elementen heeft deze set een moderne en stijlvolle uitstraling. SUNS Stockholm is een modulaire loungeset: creëer zelf je ideale opstelling.

 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Innovatieve kussenfixatie
 •  
  Roestvrij aluminium
 •  
  Gecertificeerd teak
 •  
  Verplaatsbare rugleuningen
 •  
  YOU CREATE
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
01.01.76
Toon verkooppunten
Loungeset SUNS Stockholm

Deze loungeset is door zijn combinatie van teak en aluminium een stijlvolle en comfortabele plek om te ontspannen. Een eyecatcher voor je tuin, terras of patio. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kan deze loungeset het hele jaar buiten staan.

Deze SUNS Stockholm is een modulaire loungeset. Dat betekent dat je diverse elementen kunt combineren tot je eigen ideale opstelling. SUNS biedt diverse modulaire concepten onder het motto: YOU CREATE. Hier lees je meer over onze modulaire tuinmeubelen. 

De bijpassende loungetafel combineert elegant met een aluminium toptafel (optioneel) die je erover schuift. Afhankelijk van de set heeft de tafel een evenwijdige of een gekruiste poot. De set is ook verkrijgbaar als Sofaset SUNS Stockholm, met losse banken. Verder biedt de Stockholm-lijn ook een bijpassend Daybed SUNS Stockholm en een bijpassende Tuintafel SUNS Stockholm

De waterafstotende kussens zijn op ingenieuze wijze gefixeerd aan de aluminium rugleuning met een lus en houten staafje, waardoor wegglijdende kussens verleden tijd zijn. De kwaliteitsmaterialen en details maken van deze ‘low-lounger’ een bijzondere loungeset.

 

 

Opstelling / Maten
prod_combinatie

Dankzij het modulaire karakter zijn er met deze loungeset vele opstellingen mogelijk. Naast een combinatie van de elementen kan de set voorzien worden van een teak zijtafel of juist een armleuning. Zie hieronder enkele mogelijkheden:

Loungeset opstelling 3-delig groot totaal:
Lengte x breedte: 330 x 255 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41 cm 

Bestaande uit:

3-zitsbank met zijtafel en hoek:
Lengte x breedte: 255 cm x 75 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41 cm

3-zitsbank met zijtafel:
Lengte x breedte: 225 cm x 75 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41cm

Loungetafel:
Lengte x breedte: 140 cm x 80 cm
Hoogte: 26 cm

Aluminium toptafel (optioneel):
Lengte x breedte: 120 cm x 40 cm

Loungeset opstelling 3-delig klein:

3-zitsbank met zijtafel en hoek:
Lengte x breedte: 255 cm x 75 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41 cm

2-zitsbank met zijtafel:
Lengte x breedte: 180 cm x 75 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41cm

Loungetafel met kruispoot:
Lengte x breedte: 90 cm x 90 cm
Hoogte: 26 cm

Het gebruik van sterke en duurzame materialen maakt van Loungeset SUNS Stockholm een tuinset die het hele jaar buiten kan staan. Het robuuste aluminium frame is gecombineerd met gecertificeerd natural teak. Deze houtsoort is sterk, weerbestendig en duurzaam. Teak verkleurt door de jaren heen tot een natuurlijk warm grijs. De verplaatsbare rugleuningen zijn van aluminium en goed gevormd voor een comfortabele zit. De waterafstotende kussens zorgen voor een aangenaam zitcomfort. De bijpassende loungetafel maakt dit een complete luxe loungeset.

Aluminium

 • Matt royal grey

 • Matt white

Stof

 • Blended anthracite

 • Blended grey

Tafeltops

 • Natural Teak

Teak

 • Natural