Loungeset SUNS Stockholm

GREEN Collectie

SUNS Stockholm - Loungeset - SUNS Green Collectie Zoom

SUNS Stockholm - Loungeset - SUNS Green Collectie

Loungeset SUNS Stockholm

Schrijf de eerste review over dit product

De comfortabele Loungeset SUNS Stockholm is een ontwerp van Ed van Engelen in samenwerking met SUNS. Door zijn elegante aluminium voet en de teak elementen heeft de SUNS Stockholm een moderne en stijlvolle uitstraling.

 •  
  Kussens waterafstotend
 •  
  Innovatieve kussenfixatie
 •  
  Duurzaam aluminium
 •  
  Gecertificeerd teak
 •  
  Verplaatsbare rugleuningen
Deze loungeset uitproberen?

Toon verkooppunten >
Loungeset SUNS Stockholm

Beschrijving

De combinatie van teak en aluminium maakt van Loungeset SUNS Stockholm een sfeervolle en comfortabele loungehoek. Een eyecatcher voor je tuin, terras of patio. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kan deze loungeset het hele jaar buiten staan. De bijpassende loungetafel combineert elegant met een aluminium toptafel die je erover schuift.

De waterafstotende kussens zijn op ingenieuze wijze gefixeerd aan de aluminium rugleuning met een lus en houten staafje. De kwaliteitsmaterialen en details maken van deze ‘low-lounger’ een bijzondere loungeset.

Opstelling / maten

De standaard opstelling van Loungeset SUNS Stockholm bestaat uit vier delen: 3-zitsbank met zijtafel en hoek, 3-zitsbank met zijtafel en loungetafel met aluminium toptafel.

Standaard opstelling 4-delig:
Lengte x breedte: 330 x 255 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41 cm

3-zitsbank met zijtafel en hoek:
Lengte x breedte: 255 cm x 75 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41 cm

3-zitsbank met zijtafel:
Lengte x breedte: 225 cm x 75 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 41cm

Loungetafel met aluminium toptafel:
Lengte x breedte: 140 cm x 80 cm
Hoogte: 26 cm

Materialen / kleuren

Het gebruik van sterke en duurzame materialen maakt van Loungeset SUNS Stockholm een tuinset die het hele jaar buiten kan staan. Het robuuste aluminium frame is gecombineerd met gecertificeerd natural teak. Deze houtsoort is sterk, weerbestendig en duurzaam. Teak verkleurt door de jaren heen tot een natuurlijk warm grijs. De verplaatsbare rugleuningen zijn van aluminium en goed gevormd voor een comfortabele zit. De waterafstotende kussens zijn er Blended Anthracite of Blended Light Grey en zorgen voor een aangenaam zitcomfort. De bijpassende tafel maakt deze luxe set compleet.