Dining Tuinstoel

Malta

 

SUNS Malta - Dining Tuinstoel - SUNS Red Collectie Zoom

SUNS Malta > Dining Tuinstoel > SUNS Red Collectie

Dining Tuinstoel SUNS Malta

Schrijf de eerste review over dit product

De SUNS Malta Dining Tuinstoel is een comfortabele tuinstoel met een elegant design. Stijlvolle lijnen maken hem helemaal af en door het gebruik van kwaliteitsmaterialen is de stoel ook zeer eigentijds en weerbestendig.

  •  
    Roestvrij aluminium
  •  
    SensoTex: licht en sterk
Deze stoel uitproberen?
 

Toon verkooppunten
Dining Tuinstoel SUNS Malta

Beschrijving

De SUNS Malta Dining Tuinstoel is door het gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals aluminium, Fast Dry Foam en Sensotex een onderhoudsvriendelijke aanwinst voor iedere tuin. Deze materialen en het moderne en elegante design maken de stoel mooi om te zien en zorgen voor een aangenaam zitcomfort.

Opstelling / maten

SUNS Malta Dining Tuinstoel:
Lengte x breedte: 60 cm x 57 cm
Hoogte: 83 cm
Zithoogte: 43 cm

Materialen / kleuren

De comfortabele SUNS Malta Dining Tuinstoel heeft een aluminium frame. De rug en zitting van dit frame zijn bekleed met Fast Dry Foam en afgewerkt met SensoTex. Door het gebruik van deze kwaliteitsmaterialen is de SUNS Malta Dining Tuinstoel weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De Fast Dry Foam heeft een open celstructuur waardoor water gemakkelijk door de stoel heen loopt en je de stoel het hele jaar door buiten kan laten staan. De SensoTex afwerking heeft de weerbestendigheid van kunststof en voelt aan als stof. Het materiaal is bovendien licht, sterk en zeer gemakkelijk te onderhouden.

Sensotex